KADETI HAJDUKA SJAJNO STARTOVALI! Beščani pet puta u mrežu Šumara!

Autor: Miloš Orošić

Sport

17.09.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Pandža dao krila mladim Beščanima

KADETI HAJDUKA SJAJNO STARTOVALI! Beščani pet puta u mrežu Šumara!

Foto: FK Hajduk Beška

Kadetska selekcija Hajduka iz Beške u prva tri kola PFS Srem Istok ima isto toliko pobeda. Sa novim trenerom Miroslavom Pandžom koji je zamenio dosadašnjeg stratega Miroslava Lazarca Hajduk je sjajno krenuo u ovu sezonu. U prethodnom kolu kadeti Hajduka pobedili su Šumar u Ogaru rezultatom 5:1.


 

Miroslav Pandža, legendarni golman Hajduka iz Beške je treći put u trenerskoj karijeri na klupi kadetske selekcije plavo belih. U međuvremenu vodio je seniorske timove Fruškogorca iz Krčedina, ČSK iz Čortanovaca, Jadrana iz Golubinaca, i naravno beščanskog Hajduka.

Kadeti iz Beške u prvom kolu Područne lige Srem Isto je kao gost savladao Srem u Sremskim Mihaljevcima sa 4:2, u drugoj rundi na stadionu "pored Doma kulture" u Beški, kadeti su savladali mladiće iz Kupinova rutinski, sa 3:0, a sada je i "pregažen" Šumar.Kadetska selekcija Hajduka važi za jednu od najtalentovanijih u čitavoj Vojvodini u ovoj generaciji momaka rođenih 2008.godine. U Beški rastu neki budući potencijalno dobri fudbaleri između ostalih golman Nemanja Šlat, štoper Miloš Vuković, te vezni igrači Miloš Vuković i Dragan Lacković.


 

 

U ekipi Hajduka najviše golova postigao je Miloš Vučetić pet golova, David Stamatović pogodio je tri puta, a Luka Stojanović, Nikola Bajić, Dragan Lacković i Miloš Vuković po jednom su se upisali u listu strelaca do sada.

U sledećem kolu Hajduk igra na svom terenu protiv Sremca iz Deča koji je odigrao meč manje i ima polovičan učinak te drži 6.mesto sa tri osvojena boda.

Treba dodati da se i pionirska selekcija Hajduka iz Beške takmiči u istom rangu takmičenja kao i njihovi stari drugari te za Hajduk "nema zime" što se budućnosti tiče. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading