BRAĆA GURAJU SLOGU KA VIŠEM RANGU! U Maradiku euforija na početku nove sezone!

Autor: Miloš Orošić

Sport

16.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan start sezone za Maradičane

BRAĆA GURAJU SLOGU KA VIŠEM RANGU! U Maradiku euforija na početku nove sezone!

Foto: Pixabay.com/ S. Hermann & F. Richter

Sloga iz Maradika je bez greške krenula u ovu sezonu. U prva tri kola imaju isto toliko bodova i sa devet bodova dele prvo mesto na tabeli sa ekipom Kupinova. Odavno nije bilo ovoliko pozitivne energije u ekipi iz Inđijskog dela OFL Irig-Inđija-Ruma-Stara Pazova.

 

Foto: Promo

 

Tandem koji nosi ekipu iz Maradika su braća Mirko i Nenad Curković. U ovom kolu "žrtva" bratskog tandema bila je ekipa 27.oktobar iz Šatrinaca. Sloga je kao domaćin savladala tim iz Šatrinaca sa ubedljivih 7:0 a Nenad Curković koji nosi kapitensku traku u ekipi "crvenih" iz Maradika postigao je het-trik za samo pola sata, dok je iskusniji brat Mirko, koji je nekada bio uzdanica Hajduka iz Beške jednom je bio strelac. U listu strelaca upisali su se još i Čepregi koji je postigao dva pogotka i Milosavljević.

Prvi pratilac i jedini pravi oponent ekipi iz Maradika je tim Kupinova koji je u ovom kolu rutinski savladao Sloven iz Sibača rezultatom 2:0. U sledećem kolu oba vodeća tima gostuju, a protivnici su im Borac koji će u Jarkovcima dočekati Slogu iz Maradika, dok na drugoj strani upravo ekipa 27.oktobra koja je ubedljivo poražena u ovom kolu u Maradiku u Šatrincima dočekuje Kupinovo.

Foto: FK Torlak

Goleada u Maradiku

U ostalim utakmicama ovog kola Opštinske fudbalske lige Irig-Inđija-Ruma-Stara Pazova  Borac je u Jarkovcima rutinski savladao Slogu iz Krnjaševaca 2:1 što su mu prvi bodovi ove sezone, a poslednji meč ove runde takmičenja odigran je u Neradinu gde je domaća Vojvodina ubedljivo poražena od ekipe Viteza iz Subotišta rezultatom 5:1. 

Vojvodina iz Neradina je trenutno jedina ekipa bez bodova u dosadašnjem toku prvenstva u OFL Irig-Inđija-Ruma-Stara Pazova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading