"BOMBA" U VETERNIKU IMA SVOJE IME: Dileme više nema, klub napada viši rang takmičenja!

Autor:

Sport

13.09.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast svima koji su učestvovali u realizaciji ovog transfera!

"BOMBA" U VETERNIKU IMA SVOJE IME: Dileme više nema, klub napada viši rang takmičenja!

Foto: FK Crvena zvezda

Velike ambicije ima fudbalski klub Veternik za predstojeću sezonu, svi "ciljalju" Srpsku ligu u kojoj je tim dva puta završavao kao vicešampion (2009/2010 i 2010/2011 sezona), ali je od tada van trećeg ranga takmičenja u našoj zemlji.

Republika

Za aktuelnu sezonu Vojvođanske lige Jug sastav Veternika je istakao najviše moguće ambicije, a za kraj prelaznog roka aktivirana je prava "transfer bomba".

Napadač Strahinja Krstveski (27) igrač bogatog domaćeg i internacionalnog iskustva dogovorio je sve uslove sa klubom i već za vikend će se staviti na raspolaganje novom treneru. 

Nekadašnji reprezentativac Severne Makedonije je kroz dosadašnju karijeru nastupao u mnogim zemljama. U Rumuniji je branio boje Metaloglobusa, Italiji (Gravina), Estoniji (Levadija), Gruziji (Samtredia), Bugarskoj (Lokomotiva Sofija)..

Republika

Foto: FK Veternik

Veternik cilja pehar

U Srbiji ne astupao za Kabel iz Novog Sada, gde je imao prethodni angažman, pre toga je branio boje Borca iz Šajkaša, Grafičara, Proletera iz Novog Sada, Vojvodine, Crvene zvezde..

Krstveski je u Estoniji osvojio kup i prvenstvo, u Srbiji je sa Proleterom bio šampion Prve lige Srbije, dok je kao omladinac u Omladinskoj ligi Srbije u sezoni 2015/2016 bio najbolji strelac lige.

Sada je došlo vreme za novi izazov u karijeri, sa Veternikom će Strahinja pokušati za početak da ove sezone stigne do najvišeg mogućeg plasmana i da se klub vrati u Srpsku ligu nakon 13 godina pauze. Sigurno da je ovaj sportski kolektiv spreman za aktuelnu takmičarsku godinu, imajući u vidu da se svi mogući poslovi obavljaju na najvišem mogućem nivou.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading