NJEGOŠ JE DOBIO IGRAČA ZA BUDUĆNOST: Kaluđerović je na debiju za prvi tim postigao četiri gola!

Autor:

Sport

11.09.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija mlađanog Jovana koji je baš danas dobio pravo nastupa za seniorski tim.

NJEGOŠ JE DOBIO IGRAČA ZA BUDUĆNOST: Kaluđerović je na debiju za prvi tim postigao četiri gola!

Foto: FK Njegoš Lovćenac

Mlada gol mašina

Danas su igrani mečevi 1/4 finala kupa OFS Bačka Topola - Mali Iđoš, jedan od duela igran je na stadionu u Lovćencu gde je domaći Njegoš ugostio sastav Eđšega

Republika

Domaći tim se trenutno takmiči u okviru PFL-a Subotica i nakon četiri odigrana kola ima devet osvojenih bodova, dok su gosti članovi jednog ranga nižeg takmičenja, i proteklog vikenda na otvaranju nove sezone su zabeležili remi.

Uvodnih 15- tak minuta protekli su u klasičnom odmeravanju snaga, a nakon toga je viđen prvi pogodak, isti je postignut sa penala. Jovan Kaluđerović je bio siguran sa kreča, Njegoš vodi 1:0.

Dvadesetak minuta kasnije, nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca Dimitrija Kaluđerovića lopta završava u mreži golmana Kovača, 2:0. Sve je ličilo tada da će gosti na odmor sa dva gola deficita, ali se oni nisu složili sa tim.

Republika

Foto: FK Njegoš Lovćenac

Kaluđerović raspucan danas

U 43. i 44. minutu sastav Eđšega trese mrežu rivala i stiže do izjednačenja, strelci za goste bili su Petar i Jovan Vukšić. 

Tokom pauze izvršene su izmene u oba sastava, gosti su napravili jednu, dok je ekipa Njegoša dobila tri "sveža fudbalera" na terenu. 

Danas specijalno raspoloženi Kaluđerović je golom u 55. minutu vratio prednost na stranu svog tima. Isti fudbaler je i u nastavku utakmice dominirao na terenu i prelomio je meč u korist Njegoša.

U 77. minutu overio je svoj het-trik, a desetak minuta kasnije postigao je i četvrti pogodak na meču, za konačnih 5:2.

Njegoš (Lovćenac) - Eđšeg (Mali Iđoš) 5:2 (2:2)

Njegoš: Miljenović, Špadijer, Kaluđerović, Pavićević, Pejović (od 46' Jovanović), Stojanović, Milić (od 46' Buganik), Vujović, Kaluđerović, Milić, Vicković (od 46' Đukanović)

Eđšeg: Kovač, Vukšić, Majoroš (od 48' Pastor), Paroci, Đuranović, Gvozdenović, Vuksić, Biro (od 55' Miklos), Radoc, Malecki (od 55' Maksimović), Miljković

Ekipa Njegoša je ovim trijumfom izborila plasman u polufinale, pa će već sledeće srede igrati meč u kojem će se boriti za plasman u finale, gde će pokušati da osvoji pehar šampiona Kupa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading