BEŠĆANI U NALETU NA KRILIMA SVOG RUNIJA: Ni drugi Radnički nije našao "lek" za Smiljanića!

Autor:

Sport

07.09.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beščani se polako probijaju ka vrhu

BEŠĆANI U NALETU NA KRILIMA SVOG RUNIJA: Ni drugi Radnički nije našao "lek" za Smiljanića!

Foto: FK Hajduk Beška

Odigran je derbi susret 4.kola Vojvođanske lige, grupa Jug gde je domaćin Hajduk iz Beške savladao Radnički iz Nove Pazove rezultatom 2:0.

Republika

Strelci za domaćina bili su Igor Ležaić koji je vratio u tim posle odrađene suspenzije zbog crvenog kartona u prvom kolu, i sada već nazaobilazni Goran Runi Smiljanić koji je i asistirao za prvi gol napadaču Hajduka.


Plavo beli su odigrali solidan meč, a videlo se da su gosti došli sa idejom da ne izgube, vrlo malo napada su imali tokom cele utakmice, udarna igla Stefan Šormaz nijednom nije pripretio odličnom golmanu Ješiću.

Na poluvremenu nije bilo golova, ali onda je jedan prodor Smiljanića i ulazak u kazneni prostor gostiju iskoristio Ležajić i iz peterca doveo domaćina u prednost. Prilikom te asistencije "desetka" Hajduka se požalio na povredu, ali je nastavio susret, i petnaestak minuta pre kraja rešio pitanje pobednika sjajnim udarcem levom nogom sa oko 20 metara, Milojković na golu Radničkog je samo pogledom ispratio loptu u mrežu.
Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Pobeda domaćina u Beškoj

Utakmica je bila relativno mirna, međutim pri rezultatu 1:0 za domaćina, glavni sudija Nemanja Bošković je na asistenciju svog prvog pomoćnika Dejana Duvnjaka pokazao direktan crveni karton kapitenu gostiju Bojanu Bjelobrku.


Hajduk je nastavio sa dobrom igrom i rezultatima, jedino što može da brine trenera Vladimira Madžarevića i njegov stručni štab je povreda najboljeg igrača Smiljanića kojem je nastradalo koleno kod vodećeg gola domaćeg tima i kapitena Marinka Gavrilovića koji je morao da napusti teren još u prvom poluvremenu zbog povrede zadnje lože. Na ovoj utakmici priliku da debituju u startnih 11 dobili su novajlije Hajduka Dušan Učur i bonus Aleksa Romac

Beščani su se ovom pobedom bar do završetka svih utakmica ovog kola probili na treće mesto sa sedam bodova, dok je Radnički iz Nove Pazove ostao na četiri boda, te je posle ovog poraza pao u drugi deo tabele.

U sledećem kolu Hajduk iz Beške igra kao gost protiv Mladosti iz Bačkog Jarka, dok Radnički u Novoj Pazovi dočekuje Srem iz Sremskih Mihaljevaca. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading