SERIJA BEZ KRAJA: Novosađani savladali velikog rivala - "gatovci" drže korak za vodećima! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.09.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontinuitet je uspostavljen.

SERIJA BEZ KRAJA: Novosađani savladali velikog rivala - "gatovci" drže korak za vodećima! (VIDEO)

Foto: FK Mladost GAT

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT na startu nove sezone u okviru Prve lige Srbije zabeležili su dva uzastopna remija. Bodovi su podeljeni sa ekipama sremskomitrovačkog Radničkog (1:1) i nekadašnjeg superligaša Voždovca (0:0), da bi zatim usledile pobede nad Zemunom (2:0) i ivanjičkim Javor-Matisom (1:0).

 

U okviru pete takmičarske runde "gatovci" su bili gosti na svom stadionu gde su odigrali meč protiv Inđije Toyo Tires, jedne od ekipa koja je figurirala i za najviši plasman, ali koja na startu nove takmičarske godine ne pruža očekivane rezultate.

"Gatovci" su do prednosti stigli u 12. minutu kada je mrežu Inđijaca zatresao Dragan Kokanović i tim rezultatom se otišlo na odmor.

 

 

Nastavak meča donosi poravnanje rezultata, a u strelce se upisao Slaviša Stojanović u 71. minutu. Ipak, sam finiš meča doneo je još dva pogotka, a slavlje oko 300 ljubitelja fudbala nagovestio je u 78. minutu Milan Jokić koji je bio precizan sa bele tačke.

 

 

Konačnih, Inđija Toyo Tires - Mladost GAT 1:3 postavio je Miljan Vukadinović u 80. minutu.

 

 

- Prva liga Srbije, 5. kolo:

Inđija Toyo Tires (Inđija) - Mladost GAT (Novi Sad) 1:3 (0:1)

Strelci: S. Stojanović u 71. minutu za Inđiju Toyo Tires; D. Kokanović u 12, M. Jokić u 78. iz jedanaesterca i M. Vukadinović u 80. minutu za Mladost GAT

Stadion: "GAT Arena", Novi Sad

Gledalaca: 300

Sudija: Nikola Katić

Žuti kartoni: S. Stojanović, S. Mihajlović (Inđija Toyo Tires); M. Jokić, A. Tanasin, N. Kočović, M. Vukadinović (Mladost GAT)

Inđija Toyo Tires (Inđija): Tasić, Arambašić, Kokir (Dobrijević), Kožović, Mihajlović (Kuljanin), Miodragović (Vrbić), J. Mitrović, S. Mitrović, Pantić (Stojanović), Rmuš, Zimonjić (Đorđević).

Mladost GAT (Novi Sad): Živković, Božović, Čelić (Tanjga), Grjaznovs (Kljajić), Jokić, Kočović, Kokanović (Madžarević), Lalić (Filipović), Šušnjar (Milošev), Tanasin, Vukadinović.

U narednoj takmičarskoj rundi fudbaleri Inđije Toyo Tires gostuju užičkoj GFK Slobodi, dok će se "Gatovci" u Vršcu sastati sa ekipom OFK Vršca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading