ALARM U LESKOVCU: Samo dva osvojena boda na početku prvenstva, pojačanja ne donose prevagu!

Autor:

Sport

28.08.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leskovčani u dubokoj krizi.

ALARM U LESKOVCU: Samo dva osvojena boda na početku prvenstva, pojačanja ne donose prevagu!

Foto: GFK Dubočica

Dubočica koja je sve do finiša prošle sezone figurirala kao jedan od kandidata za ulazak u najviši rang, na početku ove takmičarske godine u prva četiri kola osvojila je samo dva boda, uz tri postignuta, a čak devet primljenih golova.

Republika

Ekipa koja ima jedan od najlepših stadiona u Srbiji, na kojima se igra i Superliga, a čak  na "Dubočici" igrane i internacionalne utakmice , nije onaj tim od prethodne sezone.


Čini se da novopromovisani sportski direktor Dušan Savić, koji je prošle sezone bio kapiten tima, te odmah iz kopački prezeo brigu o sportskom sektoru ekipe iz "srpskog Mančestera" morati da dovede pojačanja kako bi osvežio svoju ekipu, iako je u Leskovac došlo već sedam novih igrača, među njima i dva internacionalca iz Japana, Takara Masurani i Ju Korike koja igraju u veznom redu.

U poslednjom kolu na domaćem terenu crveni su poraženi od ekipe Grafičara 3:1, koji jedini uz Mačvu iz Šapca ima do sada maksimalan učinak iz prva četiri kola. Jedini strelac za Dubočicu na tom meču bio je Veljko Ilić.

Republika

Foto: GFK Dubočica

Fudbaleri Dubočice

Lošiji rezultati poklopili sa odlaskom Dejana Čelara sa mesta šefa stručnog štaba tima iz Leskovca u drugom delu prošlog prvenstva kada je Dubočica bila nadomak plej of zone. Na njegovo mesto je u finišu prošle sezone stigao Savo Šašić koji će imati pune ruke posla kako bi tim sa juga Srbije vratio na pobednički kolosek.

Prva prilika za to je već u subotu, 31. avgusta kada u okviru petog kola leskovački prvoligaš igra protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice u gostima koji se trenutno nalazi u sredini tabele sa pet osvojenih bodova.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading