HET-TRIK NEKADAŠNJEG NAPADAČA PARTIZANA: Prva tri boda su upisana - Užice slavi Cvetičanina! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.08.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je da izrasta u golgetera od rase i klase.

HET-TRIK NEKADAŠNJEG NAPADAČA PARTIZANA: Prva tri boda su upisana - Užice slavi Cvetičanina! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: GFK Sloboda Užice

Nakon jdnog remija i dva poraza, fudbaleri užičke GFK Slobode su u četvrtom meču ovosezonske Prve lige Srbije stigli do trijumfa kojim su načinili proboj ka sredini tabele i najavili možda i borbu za plesman u plej-of fazu takmičenja, iako je do podele lige na dve grupe ostalo da se odigra još mnogo utakmica. 

 

Oko 2.000 ljubitelja fudbala se okupilo na tribinama stadiona "Radomir Antić" i svakako nije zažalililo što je odlučilo da veče provede prateći duel užičkog i zemunskog kluba.

Junak pobede "era" svakako je Luka Cvetičanin koji je sa tri pogotka torpedovao zemunski fudbalski brod, a prvi pogodak postigao je u 20. minutu susreta. Dugo je trajala akcija domaćih koje je okončana dubinskom loptom iza defanzivne linije Zemunaca gde se našao Cvetičanin koji je razantnim udarcem matirao Sergeja Joksimovića za prednost domaće ekipe i rezultat prvog poluvremena.

Već u drugom minutu nastavka meča viđena je gotovo preslikana akcija kao kod prvog pogotka, a ovoga puta je Luka Cvetičanin glavom psolao loptu pored zemunskog čuvara mreže.

Konačan rezultat meča postavljen je u 72. minutu kada je Cvetičanin rutinski završio kontranapad svoje ekipe za konačnih - 3:0.

 

 

- Prva liga Srbije, 4. kolo:

GFK Sloboda (Užice) - Zemun (Zemun) 3:0 (1:0)

Strelac: L. Cvetičanin u 20, 47. i 72. minutu

Stadion: "Radomir Antić", Užice

Gledalaca: 2.000

Sudija: David Matić

Žuti kartoni: L. Stamenković-trener, L. Cvetičanin (GFK Sloboda); N. Božić (Zemun)

GFK Sloboda (Užice): Savić, Rašković, Đukić, Đ. Glišović, R. Glišović, Agjemang (Zogović), Starčević (Stamenković), Cvetičanin (Mitrkov), Mjung (Long), Janković (Nedeljković), Jovanović.

Zemun (Zemun): Joksimović, Božić, Jovanović, Plavšić (Milošević), Vukićević (Petrović), Svetličić, Vićentijvić (Arsović), Stoisavljević, Parađina (Sajčić), Mijailović, Tešić (Panić).

 

Ovim trijumfom Zemunci su se probili do devete pozicije na prvoligaškoj tabeli, a narednog vikenda ih očekuje ni malo lako gostovanje u Ivanjici gde će se sastati sa ekipom Javor-Matisa.

Zemunci sa svega sva osvojena boda u četiri meča, u ovom momentu se nalaze pri samm dnu tabele, a sledećeg vikenda na stadionu u Gornjoj varoši dočekuju kruševački Trayal.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading