PETARDA NA "PARKU PRINČEVA": "Dizelka" u petoj brzini - mreža komšija je napunjena do vrha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.07.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje...

PETARDA NA "PARKU PRINČEVA": "Dizelka" u petoj brzini - mreža komšija je napunjena do vrha!

Foto: FK železničar Inđija

Fudbaleri inđijskog Železničara prethodnu takmičarsku 2023/24 godinu okončali su na prvoj poziciji vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala, ali im titula, usled administrativnih grešaka, nije donela i prohodnost ka Prvoj ligi Srbije.

 

Umesto "inđisjke dizelke", priliku da zaigraju u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala dobio je GFK Sloven iz Rume, ali u redovima Železničara žele već u narednoj sezoni da isprave sve načinjene greške i da se plavo-beli konačno odmere u prvoligaškoj konkurenciji.

U tom cilju plavo-beli su započeli sa odigravanjem kontrolnih mečeva kroz koje će se brusiti forma za novi pohod ka šampionskom peharu, a ostvarenje u meču protiv komšija, ekipe Hajduka iz Beške svakako nagoveštava još jednu uspešnu takmičarsku godinu.

Po nesnosnim vremenskim uslovima odigrana je prva kontrolna utakmica u kojoj je domaćin kontrolisao apsolutno sve čitavih devedeset minuta. 

Prvi pogodak delo je Radmanova koji je "patentirao kupljenje otpadaka" i nakon centaršuta Vasilića prosledio je loptu u nebranjeni deo mreže. 

Do odlaska na odmor Dimitrov sjajnom kretnjom između linija pronađen je dubinskom loptom da bi glavom proigrao Dobrijevića koji iz prve sa ivice kaznenog prostora sjajno zahvata loptu i duplira prednost. Nakon naveddene akcije mnogi prisutni su prokomentarisali da bi navedeni dvojc mogao predstavljati tandem koji će u predstojećoj sezoni dovoditi protivničke golmane "do ludila".

Foto: FK železničar Inđija

FK Železničar Inđija - šampion Srpske lige Vojvodina 2023/24

 

Trener Livaja je u drugom poluvremenu izveo kompletno drugu postavu "dizelke" na teren, a vrlo brzo Nikolić trese mrežu Hajduka za već velikih 3:0.

Sam finiš meča obeležili su dvojica izdanaka "inđijske dizelke". Prvo je Mrđa nakon kornera volej udarcem matirao golmana Hajduka, da bi nakon kontranapada, Petrović "suvim listom" postavio konačan rezultat ovog meča.

- Prijateljska utakmica:

Železničar (Inđija) - Hajduk (Beška) 5:0 (2:0)

Strelci: Radmanov, Dobrijević, Nikolić, Mrđa, Petrović

Popularni "Park prinčeva" video je sjajnu ekipu Železničara i svakako se može i mora istaći da će "inđisjka dizelka" biti glavni favorit za osvajanje šampionske titule čime bi ispravili ono što su propustili usled administrativne greške.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading