POJAČANJE ZA NAPAD NA VIŠI RANG: Prva letnja akvizicija "Metalaca" je stigla!

Autor:

Sport

10.07.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan napadač!

POJAČANJE ZA NAPAD NA VIŠI RANG: Prva letnja akvizicija "Metalaca" je stigla!

Foto: FK Lemind 1953

Teren Leminda

Jako zanimljivo prvenstvo Jablaničke okružne lige očekuje nas u predstojećoj sezoni, liga se po najavama deli na dve grupe od po 10 timova, koji će biti raspoređeni po geografskom položaju.

Republika

Ekipi Leminda će ovo biti treća vezana sezona u okružnom rangu takmičenja, u proteklom prvenstvu tim se odlično pokazao i osvojio je visoko peto mesto na tabeli. Iz kluba je još početkom jula najavljeno da se neće gomilati igrači i da će se igrački kadar jačati samo na pozicijama na kojima je baš potrebno.

Sportski direktor kluba Nikola Stamenković najavio je "juriš" na sam vrh tabele i borbu za ulazak u zonski rang takmičenja, i s tim u vezi krenuli su potezi povodom jačanja igračkog kadra za novu sezonu.

Prva letnja akvizicija "Metalaca" je Aleksandar Mitić, jedan od najboljih igrača Mladosti iz Vinarca. Reč je o fudbaleru kojeg odlikuje brzina, dobar dribling i odlična završnica.

Republika

Foto: FK Lemind 1953

Prvi letnji novajlija

Kostić je za naš portal povodom transfera poručio:

- Veliko mi je zadovoljsvto sto sam se pridružio ekipi, Lemind je klub s tradicijom. Ambicije kluba postoje, sam vrh tabele. Jedva čekam početak pripremama i prvenstvo.

U dosadašnjoj karijeri Mitić je nastupao za Mladost iz Donje Lokošnice, Kumarevo i Mladost Vinarce. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading