AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Minimalac velikog zadovoljstva - "gatovci" pred put na Zlatibor savladali ljutog rivala! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.07.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pobedi se u zube ne gleda".

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE: Minimalac velikog zadovoljstva - "gatovci" pred put na Zlatibor savladali ljutog rivala! (FOTO, VIDEO)

Foto: FK Mladost GAT

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT u premijernom meču tokom letnjih priprema, savladali su rivala iz Inđije, ekipu koja je prethodne sezone Novosađanima nanela dva poraza u prvenstvenim duelima u okviru Prve lige Srbije.

 

Po letnjoj vrelini, vojvođanski prvoligaši odigrali su prvi kontrolni meč, a slavili su domaći pogotkom kapitena Tanasina.

Marko Stojanović, okušao se na startu, sa velike udaljenosti i prebacio je gol, a jedini precizan na meču bio je Tanasin, u 32. minutu naleteo je na Vukadinovićev centaršut i smestio loptu iza leđa Tasića.

 

 

Nakon vodećeg gola, Kokanović je izveo korner sa desne strane, a Filipović, najviši u skoku, gađao je pokraj stative.

U nastavku, Sančez je u dva navrata bio opasan, ali nedovoljno da se po drugi put savladaj čuvar mreže Inđije Toyo Tires.

Gosti su zapretili preko Kuljanina, šut iskosa ukrotio je Elesin.

Desetak minuta pre kraja Toroman je uz pomoć stative zaustavio Jokićev udarac iz slobodnog udarca.

Prijateljska utakmica:

Mladost GAT (Novi Sad) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 1:0 (1:0)

Strelac. Tanasin u 32. minutu

Stadion: "GAT Arena", Novi Sad

Gledalaca: 150

Sudija: Marko Gnjatović (Novi Sad)

Žuti karton: Božović (Mladost GAT)

Mladost GAT (Novi Sad): Živković, Vukadinović, Abadžija, Kokanović, Tanasin, Kočović, Šušnjar, Petrić, Madžarević, Daničić, Filipović. Igrali su još: Elesin, Kotlajić, Jokić, Ivanović, Božović, Sančez, Lalić, Ilić, Vučković.

Inđija Toyo Tires (Inđija): Tasić, Zimonjić, J. Mitrović, Ćutović, Vrbić, Đorđević, M. Stojanović, Abramušić, Bulatović, L. Dobrijević, Kojić. Igrali su još: Toroman, Kuljanin, S. Mitrović, Miljković, L. Stojanović, Miodragović, M. Dobrijević, Rac, A. Stojanović, Gajilović, Perišić.

Treba napomenuti da su fudbaleri novosadske Mladosti GAT u ponedeljak 8. jula otputovali na drugu fazu priprema koja će se održati na Zlatiboru, a u ekspediciji kluba sa "Satelita" našla su se i šestorica novjalija. U pitanju su:

levi bek, Aleksa Ćelić (2004, Partizan)
napadač, Lućano Sančez (2005, Novi Pazar)
vezista, Mihajlo Madžarević (2005, Čukarički - pozajmica)
štoper, Stefan Filipović (1994, Bregalnica)
štoper, Milovan Petrić (1994, OFK Vršac)
levi bek, Nenad Kočović (1995, Kolubara)

Foto: FK Mladost GAT

Novajlije u redovima "gatovaca"

 

Kada je reč o startu nove sezone, u premijernom susretu Mladost GAT gostuje sremskomitrovačkom Radničkom, a navedeni duel na programu je trećeg dana meseca avgusta na "AdmiralBet Areni".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading