KOD KUĆE JE NAJLEPŠE: Navijači su oduševljeni - iskusni bek ponovo oblači dres crveno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.07.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji fudbala na stadionu "kraj Morave", nakon tri godine ponovo će uživati u majstorijama svog sugrađanina.

KOD KUĆE JE NAJLEPŠE: Navijači su oduševljeni - iskusni bek ponovo oblači dres crveno-belih boja!

Foto: Starsport

Nakon tri sezone na čačanskom stadionu "kraj Morave" ponovo će se igrati prvoligaški fudbal, pošto je Borac 1926 u prethodnoj sezoni zapadne grupe srpskoligaškog karavana stigao do šampionske titule i promocije u viši rang.

 

Popularne "zebre" su u sezoni 2023/24 ostvarile skor od 23 pobede, pet remija i dva poraza, čime su ispravili prošušteno pre 12 meseci i "prvi su presekli vrpcu" sa tri boda prednosti u odnosu na najvećeg i jedinog konkurenta, ekipu pribojskog FAP-a.

Delovalo je da letnji prelazin rok u Čačku protiče mirno, a prva akvizicija stigla je tokom prethodne nedelje kada je obelodanjeno da je novi fudbaler Borca 1926 postao dvadesetšestogodišnji Slavoljub Đokić, napadač koji pored centralne pozicije u navalnoj liniji, može da odgovori i ofanzivnim zadacima uz desnu aut liniju. On u Čačak stiže iz redova inđijskog Železničara.

Pored njega, klub je obavestio javnost da je produžena saradnja i sa trenerom Darkom Rakočevićem, a sada je igrački kadar pojačan nekadašnjim članom čačanskih crveno-belih.

Reč je o Draganu Radosavljeviću dvadesetosmogodišnjem fudbaleru koji pokriva poziciju desnog beka i koji na stadion "kraj Morave" stiže iz ekipe Inđije čiji je dres nosio u prethodne dve sezone.

Ovo je njegov drugi povratak među "zebre", s obzirom da je član Borca 1926 bio u periodu od 2019. do 2021. godine.

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Povratak kući - Dragan Radosavljević

 

- Dragan Radosavljević

Datum rođenja: 27. februar 1996. godine

Mesto rođenja: Čačak

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Borac 1926 U-19 (Čačak), Sloga (Požega), Polet (Ljubić), Sinđelić (Beograd), Borac 1926 (Čačak), Zlatibor (Čajetina), Inđija Toyo Tires (Inđija)

Darko se sada vraća u klub u kojem je ponikao sa jasnom željom da pomogne crveno-belima da se možda umešaju i u borbu za vrh prvoligaškog karavana, što bi im donelo i povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala, što grad poput Čačka svakako zaslužuje.

U premijernom meču za sezonu 2024/25 Čačani na stadionu "kraj Morave" dočekuju ekipu kruševačkog Trayala, šampiosnku ekipu Srpske lige Istok u sezoni 2023/24.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading