"KANARINCI" RAŠIRILI KRILA: Titula je jedini cilj - ostanak legende Partizana na klupi, najveći je dobitak! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.07.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okreće se nova stranica u klupskoj istoriji, koja bi trebala da donese i bolja rezultatska ostvarenja.

"KANARINCI" RAŠIRILI KRILA: Titula je jedini cilj - ostanak legende Partizana na klupi, najveći je dobitak! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 iza sebe imaju neuspešnu sezonu u okviru Prve lige Srbije, tako da će se od predstojeće jeseni naći u društvu vojvođanskih srpskoligaša.

 

Primarna želja svih na "Detelinari" jeste da se klub ekspresno vrati u drugi stepen srpskog klupskog fudbala, a u tom cilju danas je trener Darko Tešović izvršio prozivku fudbalera. Njima su pretočene primarne klupske ambicije, kao i plan i program rada tokom letnjih priprema.

Ispred Uprave kluba generalni sekretar Mihailo Janjić, stručnom štabu i igračima poželeo je srećan početak pripremnog perioda, te je predstavio ambicije za ovu sezonu kao što su povratak u Prvu ligu Srbije.

Treba napomenuti da su prvom sastanku prisustvovala 24 igrača, a među njima se našla i četvorica omladinaca.

 

- RFK Novi Sad 1921 u sezoni 2024/25:

Golmani:
Bogunović Ognjen
Perin Nikola
Bjelić Ivan

Igrači:
Varga Nikola
Mitrović Ognjen
Balabanović Milorad
Dimitrić Aleksandar
Krstin Radomir
Milicanović Vladimir
Volarević Dimitrije
Marković Vido
Čermelj Filim
Čermelj Marko
Videnović Veljko
Dukić Nikola
Obradović Nikola
Jovanović Stefan
Anđelković Martin
Ahmetović Viktor
Marić Aleksa
Mihajlović Nemanja
Lukić Petar
Proković Miloš
Josić Aleksa

Ono što svakako raduje sve pristalice žuto-plavog kluba, jeste činjnica da je iskusni stručnjak Darko Tešović ostao na klupi trećeligaške ekipe, posebno kada se zna da su "kanarinci" pod njegovom rukovodećom palicom u finišu prethodne takmičarske godine, zabeležili dobre rezultate, ali to nije bilo dovoljno da se zabeleži i opstanak u prvoligaškoj konkurenciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading