IZ SREMSKE RAVNICE NA VELIKU SCENU: Iskusni organizator igre seli se u Premijer ligu - sledi prvo pečalbarsko iskustvo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.07.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion je pojačanje našao u srpskom drugoligaškom rangu.

IZ SREMSKE RAVNICE NA VELIKU SCENU: Iskusni organizator igre seli se u Premijer ligu - sledi prvo pečalbarsko iskustvo!

Foto: Starsport

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine prethodnu takmičarsku godinu u okviru Prve lige Republike Srpske završili su sa šampionskim lovorima, što im je omogućilo da se nakon dve sezone vrate u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

 

Ekipa iz Bijeljine je sezonu 2023/24 okončala sa skorom od 21 pobede, 11 remija i svega dva poraza i do zvanja najbolje ekipe Republike Srpske stigli su sa sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirane Laktaše.

U narednu sezonu fudbaleri Radnika ulaze sa velikim ambicijama u elitnom rangu bosanskohercegovačkog fudbala, a u tom cilju neophodna su i pojačanja, a jedan od novajlija stiže iz redova srpskog prvoligaša, ekipe Inđije Toyo Tires.

Naime, Miroslav Maričić biće u narednoj sezoni organizator igre Radnika iz Bijeljine.

Reč je o dvadesetšestogodišnjem fudbaleru sredine terena koji može odgovoriti zadacima i uz desnu aut liniju koji je kao rođeni Ivanjičanin karijeru započeo u redovima Javor-Matisa, da bi kasnije nosio opremu novosadske Mladosti GAT, kao i lučanske Mladosti pre nego što je stigao među zeleno-bele.

Republika

Foto: FK Radnik Bijljina

Iz sremske ravnice u Premijer ligu - Miroslav Maričić

 

- Miroslav Maričić:

Datum rođenja: 21. januar 1998. godine

Mesto rođenja: Ivanjica

Pozicija u timu: vezni igrač

Igračka karijera: Javor-Matis U-19 (Ivanjica), Javor-Matis (Ivanjica), Mladost GAT (Novi Sad), Mladost (Lučani), Inđija Toyo Tires (Inđija)

Kada je reč o, sada već bivšem klubu iskusnog veznog fudbalera, zeleno-beli na startu nove sezone, u kojoj su klupske ambicije zasigurno najviše, gostuju na popularnom beogradskom "krovu" ekipi Voždovca, a prvi meč na svom stadionu odigraće desetog dana meseca avgusta kada će u Inđiji gostovati šampion beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ekipa Zemuna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading