MLADI GOLGETER JE PRVI LETNJI NOVAJLIJA: U Zavlaci su krenuli sa jačanjem igračkog kadra!

Autor:

Sport

06.07.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično pojačanje!

MLADI GOLGETER JE PRVI LETNJI NOVAJLIJA: U Zavlaci su krenuli sa jačanjem igračkog kadra!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Vratio se tim iz Zavlake nakon osam godina u Mačvansku okružnu ligu, i u istoj se odlično pokazao.

Republika

Ekipa Jedinstva je na kraju sezone osvojila 50 bodova, što je bilo dovoljno za plasman na treće mesto na tabeli. "Samo" četiri boda zaostatka imao je tim iz Zavlake u odnosu na šampiona.

Uprava je prvo rešila da pronađe trenera sa kojim će ući u novu sezonu. Dragan Kojić (59) rukovao se sa čelnim ljudima Jedinstva i sklopljen je dogovor povodom njegovog angažmana na mesto trenera.

Nakon rešenja za upražnjenju klupu, na red su došla i pojačanja u igračkom kadru. Dvadesetdvogodišnji Ognjen Popović prvi je letnji novajlija u Zavlaci.

Ognjen je proteklu takmičarsku godinu proveo u redovima ekipe Stolice (Krupanj), sa kojom je u Međuopštinskoj ligi Jadar stigao do plasmana na peto mesto na tabeli. Ovaj mladi i perspektivni napadač je na 25 mečeva mrežu rivala tresao 15 puta, dok je u 12 navrata poslao ključno dodavanje za pogodak svog tima.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Popović je prvi letnji novajlija

Popović se oglasio kratkom porukom povodom dolaska u Jedinstvo:

- Drago mi je da sam dogovorio sve uslove saradnje sa timom iz Zavlake, namda se da ćemo uspeti da ostvarimo zacrtane ciljeve. Što se mene lično tiče, imam veliku želju da pomognem ekipi i to ću pokušati da uradim sa što više golova u mreži protivnika.

Ognjen je pre Krupnja, bio i član OFK Osečine, Rađevca, a takođe je i šest meseci proveo već u Zavlaci, kada je tokom proleća u sezoni 19/20 nosio dres Jedinstva, međutim tada je zbog svima dobro poznatog razloga prekinuta takmičarska godina, pa nije stigao da debituje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading