ZASLUŽENI "KORAK NAPRED" U KARIJERI: Belić je spreman da se izbori za ozbiljnu ulogu u napadu na plasman u Superligu!

Autor:

Sport

05.07.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan igrač.

ZASLUŽENI "KORAK NAPRED" U KARIJERI: Belić je spreman da se izbori za ozbiljnu ulogu u napadu na plasman u Superligu!

Foto: FK Loznica

"Sleteli" su "zmajevi" iz Superlige Srbije u Prvu ligu Srbije, i na krovu tržnog centra će se u predstojećoj sezoni igrati prvoligaški fudbal.

Republika

Uprava Voždovca sigurno ima u planu da se klub ekspresno vrati u viši rang takmičenja, i već su krenuli da se vuku potezi povodom priprema za nove izazove u predstojećoj takmičarskoj godini.

Prelazni rok otvoren je dolaskom dva iskusna fudbalera, reč je o Marku Kneževiću i Nikoli Jankoviću. U toku jučerašnjeg dana zvanično je potvrđeno da je dres "zmajeva" zadužio i treći letnji novajlija.

Dvadesetšestogodišnji Đorđe Belić će nakon godinu dana provedenih u redovima GFK Dubočice iz Leskovca promeniti sredinu, ali će ostati u istoj ligi. Belić će i zvanično treće pojačanje doskorašnjeg superligaša sa Voždovca.

Belić je za zvanični sajt kluba povodom transfera poručio:

- Velika mi je čast i radujem se što sam postao deo ovako velikog kluba. Iako je klub u Prvoj ligi, ovo je jedan od najbolje organizovanih klubova u državi i superligaški klub, što me je privuklo. Želim da napredujem, da pokažem sve svoje kvalitete i mislim da je ovo prava sredina za to. Po prvi put ću biti u timu jedan od starijih igrača, ali spreman sam da preuzmem tu ulogu, da dajem vetar u leđa i mlađim i starijim saigračima, kako bismo zajedno izborili povratak u Super ligu!

 

Protekle sezone Belić se upisao u istoriju kluba iz Leskovca, jer je bio strelac prvog pogotka na novog stadionu Dubočice. Kroz dosadašnju karijeru Đorđe je branio boje Mačve iz Šapca, Loznice i Drine iz Ljubovije.

Kroz dosadašnju igračku karijeru Đorđe je odigrao 140 mečeva u okviru Prve lige Srbije, posebno je napredovao u proteklih godinu dana i sada je po mnogima spreman za iskorak u karijeri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading