"GINISE GLEDAJ OVO I ZAPISUJ": Da li je ovaj fudbalski klub već upisao svoje ime u svetske knjige?!

Autor:

Sport

04.07.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njima nikad nije dosadno.

"GINISE GLEDAJ OVO I ZAPISUJ": Da li je ovaj fudbalski klub već upisao svoje ime u svetske knjige?!

Foto: FK Popadić

Već šest sezona ekipa iz Popadića takmiči se u okviru Međuopštinske lige Kolubara (grupa Zapad) i po svemu prikazanom u protekloj takmičarskoj godini, klub je zasluženo zadržao članstvo u ligi.

Republika

Sastav Popadića je nakon 26 odigranih utakmica sakupio 36 bodova, to je uspeo preko učinka od deset trijumfa, isto toliko poraza i šest remija. Imajući u vidu da je tim igrao u nešto slabijoj formi tokom prvog dela prvenstva, krajnji plasman je sasvim solidan. Partije tokom proleća su bile dosta bolje, što uliva nadu za budućnost.

Na društvenim mrežama kluba osvanule je objava koja je zaista veoma interesantna svim zaljubljenicima u sport, ovde konkretno u fudbal. Svima je već poznata Ginisova knjiga rekorda i šta se sve nalazi u njoj, a sada su iz redova Popadića spomenuli određene rekorde koji mogu biti upisani u istu. 

Republika

Foto: FK Popadić

Mesto gde "nastaju" rekordi

Ove sezone koja je bila obeležena mnogim usponima i padovima između ostalog uspeli smo i sledeće:


- Uspeli smo da na tri vezane utakmice postignemo ukupno 25 golova
- Naš gol u drugom delu sezone čuvalo je ukupno 5 različitih golmana
- Jovan Srećković je uspeo da na tri vezane utakmice postigne het-trik ( ukupno 12 golova). Na te tri utakmice golove je postizao na svakih 20 minuta u proseku
- Naši navijači bili su brojniji na gotovo svim gostujućim utakmicama
- Posle prošle sezone u kojoj smo imali najboljeg strelca lige, ali i igrača sa najvećim brojem postignutih autogolova, ove sezone smo imali igrača sa najvećim brojem žutih kartona u ligi
Jedno je sigurno, sa nama nikada nije dosadno

Iz kluba je već najavljeno da će svi zajedno pokušati da se što bolje spreme za novu sezonu, u kojoj se planira iskorak na polju rezultata.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading