ODRŽANA JE IZBORNA SKUPŠTINA: Vrlo uspešan period je iza kluba, a po svemu odlučenom, nastaviće se u istom ritmu i u budućnosti!

Autor:

Sport

01.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Tapalaga je dobio novi četvorogodišnji mandat!

ODRŽANA JE IZBORNA SKUPŠTINA: Vrlo uspešan period je iza kluba, a po svemu odlučenom, nastaviće se u istom ritmu i u budućnosti!

Foto: FK Banatul Lokve

Sportski kolektiv Banatul iz Lokve osnovan je 2020. i u protekle četiri sezone bio je primer mnogima kako jedan klub treba da funkcioniše u gotovo svim segmentima.

Republika

Ekipa Banatula je u protekle četiri godine uspela dva puta da promeni rang takmičenja, u nedavno završenoj sezoni Druge južnobanatske lige (grupa Istok) osvojen je šampionski pehar, i u predstojećoj takmičarskoj godini igraće se PFL Pančevo.

U toku jučerašnjeg dana, na četiri godine od osnivanja kluba, održana je izborna skupština na kojoj je izvršena verifikacija novih mandata članova skupštine i izbor predsednika skupštine, koji po statutu vrši funkciju predsednika izvršnog odbora i predsednika kluba. Takođe su izabrani članovi izvršnog odbora, sportski direktor i generalni sekretar kluba.

Skupštinu kluba čini 12 članova:
- Darian Tapalaga
- Patrik Ardeljan,
- Kristijan Todoran
- Filip Munćan
- Emilian Tapalaga,
- Samuel Ćebzan
- Adrijan Morošan
- Dorel Stanču
- Emil Munćan
- Irinel Gina
- Daniel Mundrean
- Dejvid Sebastijan Munćan

Republika

Foto: FK Banatul Lokve

Žetva trofeja

Dosadašnjem predsedniku Darianu Tapalagi, koji je veoma uspešno vodio klub od samog osnivanja, jednoglasno je produžen mandat na još četiri godine. Njegovo rukovodstvo obeleženo je izvanrednim rezultatima i značajnim infrastrukturnim poboljšanjima koja su klub dovela na viši nivo.


Potpredsedniku kluba Patriku Ardeljanu, Skupština je jednoglasno dala poverenje da vrši ovu veoma bitnu funkciju i naredne četiri godine. Njegova posvećenost i rad na razvoju kluba su neprocenjivi, te će njegov kontinuitet u vođenju doprineti daljem napretku FK Banatul.

Za članove Izvršnog odbora, pored predsednika kluba koji po statutu vrši i funkciju predsednika Izvršnog odbora, izabrani su Sorin Ardeljan i Josif Tapalaga. Njihova iskustva i stručnost značajno će doprineti efikasnom vođenju kluba.

Na predlog predsednika kluba, za sportskog direktora izabran je Adelin Vereš, čija je posvećenost razvoju kluba i sportskih aktivnosti neupitna. Generalni sekretar kluba i u narednom mandatnom periodu biće Adrijan Ardeljan, što je Skupština jednoglasno potvrdila. Njegova organizaciona sposobnost su ključni za uspešan rad FK Banatul.
Ova izborna skupština predstavlja važan korak ka daljem razvoju i napretku kluba. Sa ovim timom, FK Banatul nastavlja da raste i postiže značajne rezultate na terenu i van njega.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading