POTPIS KOJI MOŽE DA POKRENE LAVINU DOLAZAKA: Stigao je čovek koji je odavno prevazišao ovaj rang takmičenja!

Autor:

Sport

30.06.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman posao je završen!

POTPIS KOJI MOŽE DA POKRENE LAVINU DOLAZAKA: Stigao je čovek koji je odavno prevazišao ovaj rang takmičenja!

Foto: FK Graničar Obrež

Igrao se u Obrežu u protekloj sezoni jako kvalitetan fudbal, ostvaren je plasman na šesto mesto na tabeli, što je jedan od boljih rezultata od kad se klub takmiči u okviru Međuopštinske lige Srem (grupa Istok)

Republika

Fudbaleri Graničara su na 26 ligaških utakmica zabeležili učinak od deset trijumfa, isto toliko poraza i šest remija, uz gol razliku 41:37. Sve to je bilo dovoljno za plasman u gornji deo tabele, gde je ekipa bila bez briga po pitanju opstanka u ligi.

Za novu sezonu već se spremaju veliki planovi, koji su izgleda vezani za najviše moguće ciljeve. Uprava kluba je krenula sa aktivnostima, i stigla je potvrda o imenovanju novog trenera.

Dragan Cvetić (67) dogovorio je sve uslove saradnje sa klubom iz Obreža, i on će predvoditi Graničar u predstojećoj sezoni sa klupe. Reč je o veoma iskusnom treneru koji je napravio "ime" i sigurno da je njegov dolazak "najveća" stvar u poslednjih par godina.

Republika

Foto: FK Graničar Obrež

Cvetić na novom zadatku

Iz kluba je povodom promocije Cvetića stigla sledeća poruka:

- Ukratko, u dugoj istoriji našeg kluba nije bio ovakav vrhunski trener na klupi, reč je o šefu stručnog štaba koji je slobodno možemo reći na prvoligaškom nivou. Sa takvim stručnjakom napadamo sam vrh MOL lige. Agilna uprava uz vrhunskog trenera radi na jačanju igračkog kadra, i u narednim danima možete očekivati novosti na tom polju.

Kroz igračku karijeru Cvetić je nastupao za Galeniku, Obilić i BSK iz Batanije, dok je njegova trenerska karijera dosta "veća". Bio je na klupi mlađih kategorija Zemuna, Slobode iz Donjeg Tovarnika, Radničkog iz Novog Beograda, Obrenovca i Sremske Mitrovice, Donjeg Srema (Pećinci), Javora iz Ivanjice i Borca iz Čačka.

Dolazak Cvetića će sigurno dovesti do toga da pojedini igrači "lakše" prihvate poziv da zaigraju u Obrežu, imajući u vidu dosadašnju trenersku karijeru Dragana, svi fudbaleri pod njegovim vođstvom imaju šansu da dosta toga nauče i da napreduju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading