SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE: Imajući u vidu njegov kvalitet, jako brzo će dobiti novi angažman!

Autor:

Sport

29.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle sezone je bio posebno inspirisan na terenu.

SLOBODAN U IZBORU NOVE SREDINE: Imajući u vidu njegov kvalitet, jako brzo će dobiti novi angažman!

Foto: OFK Lugomir Rakitovo

Jako zanimljivo prvenstvo Zone Zapad imali smo prilike da gledamo tokom prošle sezone, na kraju su četiri kluba morala da se pomire sa selidbom u niži rang takmičenja.

Republika

Uprkos svim očekivanjima da će ispasti iz lige, ekipa OFK Lugomira iz Rakitova uspela je da sačuva zonski status i za sledeću takmičarsku godinu. Izabranici trenera Nemanje Bulatovića odigrali su odlično gotovo celo prvenstvo, i imajući u vidu da se radi o jednom od najmlađih sastava u ligi, ovaj uspeh dodatno dobija na značaju. 

Na golu Lugomira protekle sezone na čak 26 mečeva našao se Miloš Mihajlović (30), čuvar mreže koji je došao na insistiranje tadašnjeg trenera, Bulatovića, koji je inače dogovori angažman za predstojeće prvenstvo u kojem će biti na klupi Rembasa iz Resavice.

Mihajlović je tokom prvenstva ostao nesavladan na sedam mečeva, bio je deo velikog niza u kojem Rakitovo nije poraženo na osam mečeva, dok su na čak četiri uzastopne utakmice njegova mreža ostala mirna. On je sada slobodan u izboru nove sredine, a za naš portal povodom najnovijih dešavanja u njegovoj karijeri izjavio je:

-  Zbog privatnih obaveza i nove uloge u mom životu (rođenjenje deteta), dogovorio sam sporazumni raskid saradnje. Sezonu pre ove sam bio u reprezentaciiji lige Pomoravskog okruga, što me je i preporučilo klubu iz Rakitova. Imam samo reči hvale za moj sada već bivši tim, prema meni su bili odlično, verovali su u mene od samog starta i mislim da sam im to vratio trudom i zalaganjem. Sada sam spreman za nove izazove i radujem se novom angažmanu.

Kontaktirali smo i prošlosezonskog trenera Rakitova, Bulatovića, koji je za naš portal povodom sezone provedene sa Mihajlovićem rekao:

- Prvo mnogo dobar čovek, kada sam postavljen za trenera Lugomira, ja sam insistirao da dođe kod nas, jedan od najboljih golmana u okrugu. Iskreno, ne sećam se da je imao kiks, možda eto protiv Sedlara kod kuće, ali je tu vetar odigrao ulogu. Međutim, direktno nam je doneo bod protiv Jovca u gostima (0:0), protiv Jasenova takođe u gostima (0:0), i kada smo pobedili Kušiljevo kući (3:0), pri rezultatu 0:0 je uspeo da odbrani zicer. Svakako, bilo ko da ga dovede u svoje redove, neže pogrešiti.

Miloš je pored Lugomira u dosadašnjoj karijeri nastupao za Mladost (Dublje), Omladinac iz Donje Rače, Orlove iz Jasenova, Kušiljevo, Radnički iz Svilajnca i Rembas iz Resavice. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading