"SVI ZAJEDNO IDEMO UZLAZNOM PUTANJOM"! Novi strateg crveno-belih puca od optimizma: "Verujem u uspeh"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.06.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi stručnjak se latio teškog posla, ali se na plaši izazova.

"SVI ZAJEDNO IDEMO UZLAZNOM PUTANJOM"! Novi strateg crveno-belih puca od optimizma: "Verujem u uspeh"! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Kikinda

OFK Kikinda se prethodnog leta vratila u vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana, a ostvarenje u sezoni za nama svakako se smatra uspešnim.

 

Crveno-beli su ostvarili skor od 12 pobeda, deset remija i osam poraza i sa ukupno 46 osvojenih bodova zauzeli su petu poziciju, a svi u Kikindi veruju da i nova sezona može doneti barem identično ostvarenje uz želju da se možda načini i korak više.

Po okončanju takmičarske godine dosadašnji trener Vladimir Šponja je napustio redove Kikinđana, ali se nije dugo čekalo do momenta kada je sportski direktor kluba Marko Vukobrat predstavio novog stratega crveno-belih.

U narednoj sezoni OFK Kikindu će sa klupe predvoditi Zdravko Trivković.

Reč je o tridesetosmogodišnjem strategu koji je prethodne dve sezone sedeo na klupi Dunava iz Starih Banovaca, a pre toga je predvodio Donji Srem iz Pećinaca, a trenutno je polaznik kursa za trenersku PRO nacionalnu licencu.

 

Na predstavljanju novog trenera OFK Kikinde, sportski direktor Marko Vukobrat je izjavio:

- Biće to nastavak pozitivne priče iz protekle sezone, u kojoj smo imali trenera koji je debitovao u Srpskoj ligi, što je slučaj i sad. U odabiru novog šefa, i pored zvučnijih imena, presudila je njegova velika zainteresovanost i želja da radi u Kikindi. Očekivanja kluba će biti shodno pojačanjima. Prvi korak za novu sezonu je urađen, a to je imenovanje novog trenera, a u saradnji sa njim će se tražiti pojačanja i postavljati ciljeve.

Uoči početka velikog posla koji ga očekuje, novopostavljeni trener Trivković ne krije optimizam:

- Nadam se uspešnoj saradnji, a ovde sam da podignemo Kikindu na viši nivo. O budućim kolegama i stručnom štabu sam čuo sve najbolje i uz značajne ambicije kluba i ovaj podatak je uticao na moju odluku da se priključim timu. Daću sve od sebe da klub napreduje i da svi idemo uzlaznom putanjom. Pripreme započinjemo 8. jula i sve je dalje na nama. Ove godine u ligu su ušle kvalitne ekipe koje su i finansijski moćne, a druga godina u jednom rangu može biti i najteža. Imaćemo dosta posla, ali, iskreno, ja se ne brinem za naš staus i za naš uspeh.

Ostaje da se vidi da li je došlo i vreme da se OFK Kikinda vrati u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading