POVERENJE JE UKAZANO MLADOM STRUČNJAKU: Crveno-beli će se vratiti na mesto koje im pripada! Ciljevi su već sada jasno proklamovani!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.06.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrenuta je nova stranica klupske istorije.

POVERENJE JE UKAZANO MLADOM STRUČNJAKU: Crveno-beli će se vratiti na mesto koje im pripada! Ciljevi su već sada jasno proklamovani!

Foto: Privatna arhiva/Dušan Cvetković

Fudbaleri beogradskog Sinđelića iza sebe imaju prilično turbulentnu sezonu koja nije okončana na način kako su želeli svi na stadionu u Ulici Vojislava Ilića.

 

U okviru Srpske lige Beograd, crveno-beli sa Vračara su zabeležili skor od osam pobeda, sedam remija i čak 15 poraza, što im je donelo ukupno 31 osvojeni bod i tek 14. poziciju na tabeli koja je automatski značila selidbu u niži rang takmičenja Beogradsku zonu u koju se popularni "sinđa" vraća nakon dve godine egzistiranja među trećeligašima.

Usled loših rezultata, nakon ubedljivog poraza od surčinskog Jedinstva rezultatom 0:5, tadašnji trener Milan Ćulum je polovinom meseca maja napustio kormilo crveno-belih, a u tom momentu priliku da zakorači u seniorski fudbal dobio je mladi trener Dušan Cvetković.

U poslednja dva prvenstvena susreta u takmičarskoj 2023/24 godini, dvadesetdevetogodišnji stručnjak nije imao prilike da značajnije utiče na klupska ostvarenja. Sinđelić je pretrpeo nova dva poraza (Teleoptik 0:3 i GDP Polet Dorćol 1:4), ali je i porad navedenog dobio poverenje klupske uprave i sedeće na klupi kluba sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića i tokom naredne sezone.

Foto: Privatna arhiva/Dušan Cvetković

Cvetković je dobio poverenje uprave kluba

 

- Dušan Cvetković:

Datum rođenja: 23. februar 1995. godine

Mesto rođenja: Smederevo

Igračka karijera: Mladi radnik 1926 U-19 (Požarevac), Radnički (Valjevo), BASK (Beograd), Sloga (Kraljevo), OFK Mihajlovac (Mihajlovac), OFK Šapine (Šapine), Zlatibor (Čajetina), Drina (Ljubovija), Borac 1932 (Ralja)

Tim povodom u razgovoru za "Sportki žurnal", sekretar FK Sinđelić MArko Maksimović je izjavio:

- Još nismo definisali početak priprema, biće to između 10. i 14. jula. Na našem stadionu imamo odlične uslove za razvoj mladih, a otvoreni smo i za iskusnije igrače. Cvetković ima punu podršku svih struktura kluba, poznajemo njegov sistem, posvećen je radu i očekujemo uspešne rezultate u novoj sezoni.

Kako su u klubu istakli, cilj za predstojeću sezonu je plasman u vrhu Beogradske zone, a ukoliko se ukaže prilika, crveno-beli će pokušati da se ekspresno vrate u trećeligaški karavan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading