ISTINSKA BOMBA PRELAZNOG ROKA: Ovakvog igrača klub nikada nije imao u svojoj istoriji - fudbaler bogatog internacionalnog iskustva stigao u redove osvajača titule!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.06.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon internacionalnog iskustva u Kini, Nemačkoj i Albaniji, odlučio je da ponese opremu kluba iz Kolara.

ISTINSKA BOMBA PRELAZNOG ROKA: Ovakvog igrača klub nikada nije imao u svojoj istoriji - fudbaler bogatog internacionalnog iskustva  stigao u redove osvajača titule!

Foto: Youtube.com/printscreen

Fudbaleri Kolarca iz Kolara takmičarsku 2023/24 godinu u okviru Druge gradske lige Smederevo okončali su šampionski što ime je donelo i plasman u viši takmičarski rang.

 

Kolarac je sezonu okončao sa skorom od 14 pobeda i dva remija, tako da su do lederske pozicije stigli sa osam bodova prednosti u odnosu na smederevski Zeppelin 026 i od naredne jeseni krenuće u žetvu bodova u elitnom rangu smederevskog fudbala.

Navedeno ostvarenje svakako je dovelo i do želje da se ekipa osetno pojača uoči narednih prvenstvenih iskušenja, ali je malo ko u Kolarima mogao i da sanja da će ovakav fudbaler poneti opremu Kolarca.

Tim povodom i klub se obratio javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Slobodno možemo reći, naše najveće pojačanje u našoj skromnoj istoriji - istakli su iz redova Kolarca, a zatim i dodali.

- Kao što je i najavljeno, jedan od dvojice veznih igrača koje smo doveli je David Anđelkovic. David dolazi iz Fudbalskog kluba Balkan Mirijevo i prestavljaće značajno pojačanje za narednu sezonu. Ovo je prvi igrač u istoriji kluba koji je igrao pod profesionalnim ugovorom i koji je nastupa u Kini, Nemačkoj i Albaniji. Nama je izuzetna čast što ćemo imati od sledece sezone igrača takvog kalibra.

Foto: FK Kolarac Kolari

Šampionsko slavlje u Kolarima

 

- David Anđelković:

Datum rođenja: 2. jul 1997. godine

Mesto rođenja: Prokuplje

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Voždovac U-19 (Beograd), Brodarac (Novi Beograd), Rakovica (Beograd), Prva Iskra (Barič), Zvezdara (Beograd), Sremčica (Beograd), Studentski grad (Novi Beograd), Luojang (Kina), Pirmansens (Nemačka), Beselidha (Albanija), Radnički (Novi Beograd), Železničar (Lajkovac), Železnik (Beograd), Balkan Mirijevo (Beograd)

Takođe, iz redova Kolarca su naglasili da je najzaslužniji za transfer najvećeg pojačanja u klupskoj istoriji član uprave kluba Ivan Relić, na čiji je nagovor sam igrač i došao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading