POREDE IH SA VELIKANIMA EVROPSKOG FUDBALA: Našli su se u odabranom društvu - srpski klub stao rame uz rame sa Juventusom i Mančester Sitijem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za rubriku "verovali, ili ne".

POREDE IH SA VELIKANIMA EVROPSKOG FUDBALA: Našli su se u odabranom društvu - srpski klub stao rame uz rame sa Juventusom i Mančester Sitijem!

Foto: FK Sloga Maradik

Fudbaleri Sloge iz Maradika prethodnu sezonu u okviru Opštinske lige Inđija-Stara Pazova-Irig-Pećinci okončali su na vicešampiosnkoj poziciji sa šest bodova manje u odnosu na šampiona Dunav iz Novog Slankamena.

 

Sportski kolektiv iz mesta u opštini Inđija tokom nedavno okončane takmičarske godine zabeležio je skor od 13 pobeda, dva remija i tri poraza, ali će za plasman u međuopštinski takmičarski rang morati da sačeka neku narednu priliku.

Istovremeno, na zvaničnoj klupskog Instagram stranici pojavila se zanimljiva fotografija na kojoj se ekipa iz Maradika našla u društvu ni manje, ni više nego klubova poput engleskog Mančester Sitija i torinskog Juventusa.

Povod za svrstavanje u navedeno društvo jeste činjenice da je Fudbalski klub Sloga Maradik ne tako davno odlučio da modernizuje klupski grb, a slično s učinili i velikani evropskog fudbala.

Kako se može videti na Instagram nalogu kluba, grb Sloge je upoređen sa grbovima Mančester Sitija i Juventusa uz komentar italijanskog novinara Fabricija Romana koji je na društvenoj mreži "X", nekadašnjem Tviteru, napisao:

- Ovi fudbalski klubovi nikada nisu trebali na menjaju izgled svojih grbova!

Foto: FK Sloga Maradik

Našli su se u odabranom društvu - FK Sloga Maradik

 

U svakom slučaju lepo je naći se u ovakvom društvu, pa čak i kada članovi društva nisu istaknuti po pozitivnim promenama.

Da podsetimo, krajem prethodne 2023. godine ekipa Sloge iz Maradika je veliku pažnju posvetila i poboljšanju infrastrukturnih uslova na samom stadionu. Renovirene su kako klupske prostorije, tako i svlačionice, tako da fudbaleri sloge imaju uslove na kojima bi im pozavideli i klubovi iz mnogo viših takmičarskih rangova.

Svi u Maradiku se nadaju da će navedeno uticati i na samoe igrače kako bi u predstojećoj sezoni izborili plasman u viši takmičarski rang, Međuopštinsku ligu Srem-Istok.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading