POBEDNIK JE MOGAO BITI SAMO JEDAN: Fenomenalna atmosfera na utakmici baraža za plasman u viši rang! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.06.2024

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za domaćina koji je pred oko 600 navijača slavio trijumf!

POBEDNIK JE MOGAO BITI SAMO JEDAN: Fenomenalna atmosfera na utakmici baraža za plasman u viši rang! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Stražilovo Sremski Karlovci

Na stadionu u Sremskim Karlovcima pred oko 700 navijača odigran je revanš meč baraža za plasman u Prvu novosadsku ligu, ekipa Stražilova ugostila je sastav Titela. Prvi duel ovih timova završen je remijem (1:1), pa se moglo očekivati jako zanimljivih 90 minuta.

Republika

Prvi gol na ovom meču na opšte oduševljenje domaćih navijača i igrača viđen je u mreži Titela, na isteku pola sata igre Nikola Knežić uspeo je da savlada golmana Majora, 1:0 za Stražilovo.

NIsu se predavali gosti nakon minimalnog rezultatskog deficita, uspeli su pred odlazak na odmor da vrate ovaj dvomeč na početak. Marko Dubravac je sa penala izjednačnio, 1:1 i to je ujedno bio i rezultat prvog dela meča.

Identična slika na terenu viđena je i na startu drugog poluvremena, igralo se jako disciplinovano, napadi su građeni iz zadnje linije i nije bilo previše rizika u igri.

Na isteku 52. minuta Vukašin Mračajac je zaustavio obećavajući napad domaćina, što je rezultiralo direktnim crvenim kartonom za njega. Samo dva minuta kasnije nova nevolja za Titel, Jovan Vuković dovodi ekipu Stražilova do vođstva, 2:1.

Pokušali su gosti da se suprotstave rivalu sa deset igrača, izvršili su jednu izmenu kako bi imali svežinu, ali je meč "rešen" u velikoj meri u 63. minutu. Vuk Malivuk završava akciju Stražilova pogotkom, ispostaviće se konačnih 3:1.

Stražilovo (Sremski Karlovci) - Titel 3:1 (1:1)

Stražilovo: Smiljanić, Dimić (od 84' Stanković), Vunić, Knežić, Nedić, Punoševac, Pejičić, Kosta (od 84' Mecing), Radonić, Vuković, Malivuk (od 77' Smiljanić)

Titel: Major, Stojanović, Ružin, Đaković, Anđelković, Dubravac, Radin, Petrović, Popović (od 56' Fodor), Mračajac, Cetenji 

Ovim trijumfom ekipa Stražilova je ostvarila veliki uspeh u svojoj prvoj godini od ponovnog osnivanja, tim iz Sremskih Karlovaca je nakon desetak godina pauze krenuo opet sa aktivnim takmičenjem od ove sezone. U Titelu vlada razočaranje, ali će isto brzo proći, najavljene su određene promene kako u igračkom kadru, tako i na ostalim poljima, pa nas očekuje jako zanimljivo leto na stadionu "Vašarište".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading