"KAMEN TEMELJAC" JE POSTAVLJEN: U narednih par dana nas očekuju jako zanimljive novosti iz kluba!

Autor:

Sport

20.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika rekonstrukcija u najavi!

"KAMEN TEMELJAC" JE POSTAVLJEN: U narednih par dana nas očekuju jako zanimljive novosti iz kluba!

Foto: FK Potisje Knićanin

Igraju fudbaleri Potisja u poslednje dve sezone fudbal vredan plasmana u gornji deo tabele, ali je uvek nešto falilo da se klub nađe na mestu koje vodi u PFL, gde je tim poslednji put bio leta 2021. godine. 

Republika

Najavili su iz kluba da će se u nedelju, 16. juna održati vanredna skupština, o čemu smo već pisali OVDE, i sada su stigle prve informacije nakon održavanja iste. 

Novi predsednik fudbalskog kluba Potisja iz Knićanina je Miloš Jović Miške. Na vanrednoj skupštini, nakon pet godina aktivnog rada u klubu, ostavku je podneo dosadašnji prvi čovek, Ivan Pavlović Beli zbog velikog obima posla, ali na sreću i zadovoljstvo svih nas Beli nastavlja rad sa mlađim kategorijama gde je do sada bio vrlo uspešan i gde imamo više od 50 klinaca.

Jednoglasnom odlukom funkciju predsednika preuzeo je Miloš Jović koji se svima prisutnima zahvalio na podršci i javno obećao da se sledeće sezone ide na prvo mesto. Jović je bivši igrač kluba, neko ko je odrastao na "Bikari", dete Potisja, neko ko je uvek bio tu i neko ko je uvek bio spreman da pomogne u svakom trenutku. I tokom prošle sezone kao član uprave Miloš je mnogo već uradio u poboljšanju infrastrukture stadiona, ali i na ostalim poljima. Sada, željan je i motivisan da nastavi sa radom kako bi klub napredovao u svakom smislu.

Republika

Foto: FK Potisje Knićanin

Novi predsednik

Iz kluba su povodom najnovijih dešavanja poručili:

- Ovom prilikom zahvaljujemo se Pavloviću na svemu što je uradio do sada, a uradio je mnogo, želimo mu puno sreće sa našim najmlaćim članovima, takođe novom predsedniku Joviću želimo puno uspeha u narednom periodu. U nedelju ćemo saznati nove članove uprave kluba za koje se odlučio predsednik, dok već od ponedeljka očekujemo nova pojačanja i novog trenera. Možemo vam samo obećati da nas očekuje uzbudljivo leto, budite strpljivi, pružite nam podršku i verujte u nas!

Sada je već poznato, od početka sledeće nedelje možemo očekivati novosti iz Potisja povodom uvodnih priprema za predstojeću sezonu. Imajući u vidu da je najavljena promocija novog trenera, može se očekivati i rekonstrukcija igračkog kadra.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading