U SIMIĆEVU SE NEOČEKIVANO IGRA TAKMIČARSKI MEČ ZA VIKEND: 90 minuta koji će okupiti veliki broj navijača!

Autor:

Sport

20.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se spektakl.

U SIMIĆEVU SE NEOČEKIVANO IGRA TAKMIČARSKI MEČ ZA VIKEND: 90 minuta koji će okupiti veliki broj navijača!

Foto: FK Napredak Simićevo

Veliki broj igrača iz niželigaških klubova je na odmoru, polako su sa pripremama za sledeću sezonu krenuli superligaši, a očekuje se da istim stopama krenu i prvoligaši, međutim u Braničeveskoj okružnoj ligi se i dalje igraju takmičarski mečevi.

Republika

Na stadionu u Simićevu u subotu, 22. juna sa početkom od 17 časova i 30 minuta odigraće se baraž utakmica za popunu Braničevske okružne lige, u kojoj će snage odmeriti Batovac i Pobeda 1953 iz Osanice.

Ekipa Batovca igra svoju drugu vezanu sezonu u Braničevskoj okružnoj ligi, u povratničkom prvenstvu u okrugu stigli su do baraža za opstanak, iz kojeg su uspešno izašli, a slična situacija je i sada. Tim je trenutno na 12. mestu, što je dovelo do novog doigravanja za opstanak u ligi.

Ostali su fudbaleri Batovca "kratki" za tri boda, koja bi dovela do sigurnog opstanka, ali će sada morati da odigraju još 90 minuta, koji će biti odlučujući po pitanju opstanka u ligi. Iz Batovca su povodom predstojećeg meča poručili:

- Pojedine ekipe su na odmoru već tri nedelje, superligaši su već počeli pripreme za sledeću sezonu, a mi još uvek igramo ovu sezonu, najvažnija utakmica u sezoni, 90 minuta u kojih sve staje, gde odlučujemo da li ćemo sledeće godine igrati BOL ili MFL. Igra se na neutralnom terenu, protiv drugoplasirane ekipe iz MFL Mlava, s obzirom da u Braničevskom okrugu nema utakmica više, ne sumnjamo da će biti baš dosta gledalaca. Pozivamo sve naše navijače i simpatizere da dođu i podrže ovu mladu ekipu da opstane u okrugu jer nam je po kvalitetu tu i mesto.

Republika

Foto: FK Napredak Simićevo

Tribine u Simićevu

Rival Batovcu u Simićevu biće sastav Pobede 1953 koji je sezonu u okviru Međuopštinske lige Mlava završio na drugom mestu, sa bodom zaostatka za liderom. Završio je tim iz Osanice regularni deo sezone sa pet vezanih trijumfa i u odličnom raspoloženju igrači stižu na odlučujućih 90 minuta za ovu godinu.

Sigurno je da će se u Simićevu okupiti solidan broj navijača, imajući u vidu da će dva napadački orijentisana tima odmeriti snage, ulog je veliki, pobednik dobija kartu za takmičenje u okrugu sledeće sezone.

Batovac - Pobeda 1953 (Osanica)

Subota, 22. jun od 17.30

Stadion u Simićevu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading