TITULA JE PROSLAVLJENA NA IZVANREDAN NAČIN: Klub je spreman za viši rang takmičenja!

Autor:

Sport

17.06.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u okrug nakon osam godina.

TITULA JE PROSLAVLJENA NA IZVANREDAN NAČIN: Klub je spreman za viši rang takmičenja!

Foto: FK Polet Popučke

Jako zanimljivo prvenstvo Međuopštinske lige Kolubara (grupa Zapad) završeno je proteklog vikenda, do poslednjeg kola nije bilo poznato ko će se okititi titulom šampiona. U odlučujućih 90 minuta razmak između prvoplasiranog i drugoplasiranog bio je samo dva boda.

Republika

Ekipa Poleta (Popučke) je u poslednje kolo ušla liderske pozicije, i držala je sve u svojim rukama, eventulani trijumf značio bi plasman u Kolubarsku okružnu ligu. Od prvog minuta sastav iz Popučke krenuo je sa ofanzivom, hteo je da sam reši pitanje šampiona što pre, i u tome je uspeo.

Na isteku 25. minuta Željko Obradović pogodio je za vođstvo Poleta, a ubrzo je u potpunosti slomljen otpor rivala. Prvo je Stefan Mirković duplirao prednost svog tima, da bi tri minuta kasnije Luka Kojić postavio rezultat na 3:0, igrao se tada 35. minut.

Na isteku 41. minuta Mirković svojim drugim pogotkom uvećava prednost Poleta na 4:0. Tempo meča u drugom delu je bio dosta opušteniji, navijači su imali prilike da vide još četiri gola, po dva na obe strane terena.

U redovima Poleta u listu strelaca upisali su se rezervisti Andrija Petrović i Đorđe Marković, dok su za goste golove postigli Nikola Sandić, koji je ušao sa klupe i Bogdan Dragičević, konačnih 6:2.

Polet (Popučke) - Babajić 6:2 (4:0)

Strelci: Obradović, Mirković x2, Kojić, Marković, Petrović / Dragičević, Sandić 

Iz Poleta su nakon meča za naš portal izjavili:

- Veliki uspeh, vraćamo se u okrug nakon osam godina u nižem rangu, za početak ćemo sačekati da se slegnu utisci, a zatim ćemo krenuti da pravimo planove. Sigurno je da ćemo morati da ojačamo igrački kadar, u okrugu je mnogo jači tempo i dosta više snage će biti potrebno. Što se tiče infrastrukture, tu "nema brige", na našem stadionu se bez problema može igrati i zonski stepen takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading