"ANĐELI", VELIKO HVALA! Nakon petarde u baražu, klub se obratio vernim navijačima: "Na Arsenalovom stadionu budite naš 12. igrač"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada se može reći da je pitanje plasmana u viši takmičarski rang rešeno.

"ANĐELI", VELIKO HVALA! Nakon petarde u baražu, klub se obratio vernim navijačima: "Na Arsenalovom stadionu budite naš 12. igrač"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sušica 1929

Fudbaleri kragujevačke Sušice 1929 regularni deo takmičenja u okviru Treće lige Kragujevca okončali su na trećoj poziciji sa skorom od 18 pobeda, tri remija i pet poraza, tako da su morali da se na putu ka višem rangu, okušaju u baražu protiv Bratstva iz Erdeča, ekipe koja je u drugom stepenu kragujevačkog fudbala zauzela osmu poziciju.

 

Prvi meč na popularnom "Sušačkom brdu" pred oko 400 ljubitelja fudbala ubedljivo je pripao domaćoj ekipi koja je golovima Aleksandra Živića (2), Luke Milojevića, Mateje Tošića i Đorđa Simića slavila sa ubedljivih 5:0, čime je praktično posao oko plasmana u Drugu ligu Kragujevca okončan.

Nakon meča rukovodstvo Sušice 1929 je izdalo saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Poštovani navijači, ovim putem Fudbalski klub Sušica 1929 zahvaljuje se svima vama, koji ste u subotu pružili našem timu podršku na prvom duelu baraža za popunu Druge gradske lige na Sušičkom brdu. Neverovatna poseta pokazala nam je da sve ono za šta smo se borili imalo smisla, jer fudbal se igra zbog publike i da ste vi kao navijači prepoznali našu ideju. Od 1. do 90’ minuta vaša energija davala nam je dodatni vetar u leđa. Energija i strast, koja se osetila tog subotnjeg popodneva na tribinama Sušičkog brda donela nam je dodatnu snagu i motivaciju - ističu u klubu, a zatim dodaju:

- Posebno se zahvaljujemo navijačima, koji su tu bili od početka naše priče. Grupi ljudi, koja je sa ovim timom tokom čitave sezone delila i dobro i zlo. One grupe ljudi, koja je u ovo mladu priču verovala i nakon tri poraza u prva četiri uvodna kola. Ovo je i vaš uspeh. 

 

I pored sjajnog ostvarenja u prvoj utakmici, iz kluba pozivaju navijače da u velikom broju dođu i na revanš meč:

- U nedelju zajedno idemo na poslednje gostovanje u ovoj sezoni. Devedeset minuta na arbitrovom časovniku deli nas od plasmana u viši rang takmičenja. Pozivamo vas da u što većem broju krenete put Arsenalovog stadiona, gde ekipa Erdeča igra kao domaćin i budete naš 12. igrač na teškom gostovanju.

Ono što je svakako jasno, jeste činjenica da će se na "Sušičkom brdu" od naredne sezone igrati viši takmičarski rang, a to će biti dobra prilika da se na tribinama iz meča u meč okuplja još više ljubitelja fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading