SA ZVEZDOM JE OSVAJAO TROFEJE: Fudbaler bundesligaškog iskustva seda na klupu prošlosezonskog vicešampiona - učestvovaće u pisanju klupske istorije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje novog šea stručnog štaba brzo je rešeno.

SA ZVEZDOM JE OSVAJAO TROFEJE: Fudbaler bundesligaškog iskustva seda na klupu prošlosezonskog vicešampiona - učestvovaće u pisanju klupske istorije!

Foto: Starsport

Iza fudbalera KFK Ravne Gore Barajevo je istorijska sezona u okviru Beogradske zone u kojoj je osvojena druga pozicija, a samim tim i direktan plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Beograd što je najveće ostvarenje u klupskoj istoriji.

 

Popularna "crna trojka" je sezonu okončala sa skorom od 20 pobeda, četiri remija i šest poraza, ali ipak nisu uspeli da stignu do šampionske titule pored neprikosnovene OFK Budućnosti iz Dudovice, ali u Barajevu nema razloga za nezadovoljstvo.

Samo par dana nakon okončanja prvenstvenih borbi za bodove, objavljeno je da je dosadašnji šef stručnog štaba Igor Marković je napustio ekipu, a agilno klupsko rukovodstvo je brzo reagovalo i već je imenovan novi trener.

Na klupi "ravnogoraca" u premijernoj sezoni u srpskoligaškoj konkurenciji sedeće trener bogatog igračkog, ali i trenerskog iskustva.

Reč je o pedesetdvogodišnjem Draganu Stevanoviću nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde sa kojom je 2000. godine osvojio duplu krunu u tadašnjem fudbalu SR Jugoslavije i koji je kroz karijeru nastupao za Volfsburg i Sent Pauli, a koji na klupu KFK Ravne Gore Barajevo stiže iz Podunavca iz Belegiša u kojem je radio u psolednjih godinu dana.

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

On zna kako se trofeji osvajaju - Dragan Stevanović

 

- Dragan Stevanović:

Datum rođenja: 16. avgust 1971. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Voždovac (Beograd), Rad (Beograd), Volfsburg (Nemačka), Sent Pauli (Nemačka), Crvena zvezda (Beograd), Apolon Smirnis (Grčka), Radnički (Obrenovac)

Trenerska karijera: Rad (Beograd), Omladinac (Novi Banovci), Budućnost (Dobanovci), Smederevo 1924 (Smederevo), Brodarac (Novi Beograd), Podunavac (Belegiš)

Da podsetimo, od kako su se uključili u srpska fudbalska klupska takmičenja u sezoni 2021/22 "ravogorci" su već preskočili dva takmičarska ranga i ostaje da se vidi kako će se od jeseni snaći u izuzetno ozbiljnoj konkurencij kakva je Srpska liga Beograd.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading