ARSENAL SIGURAN PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Sastav Žeželja će pred svojim navijačima "juriti" četiri gola zaostatka!

Autor:

Sport

17.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tobdžije nadomak višeg ranga.

ARSENAL SIGURAN PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Sastav Žeželja će pred svojim navijačima "juriti" četiri gola zaostatka!

Foto: www.profimedia.rs

Vikend koji je sada već iza nas bio je rezervisan za baraž mečeve za u okviru FS grada Kragujevca, jedan od njih igran je na stadionu Arsenala 1930, gde je istoimena ekipa ugostila sastav Žeželja iz Donje Sabante.

Republika

Arsenal će kroz ovaj baraž pokušati da se plasira u viši rang takmičenja, dok se sastav Žežlja bori za opstanak u okviru Druge lige Kragujevca.

Pred oko 250 navijača viđen je jako zanimljiv meč u kojem je domaćin bio dominantan od samog starta. Već na isteku 24. minuta viđen je prvi gol, dosuđen je penal u korist Arsenala, a isti je u vođstvo pretvorio Predrag Radovanović, 1:0.

Desetak minuta kasnije novi gol u mreži gostiju, Uroš Stević je iskoristio na pravi način asistenciju Đekića, 2:0. Samo minut kasnije Arsenal postiže i treći pogodak na meču, nakon kornera loptu glavom u mrežu smešta Vladan Alempijević, 3:0.

Republika

Foto: FK Arsenal 1930 Kragujevac

Krajnji ishod

Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo, drugi deo meča počeo je sa po jednom izmenom na obe strane terena. 

Gosti su bili nešto konkretniji u nastavku, ali je domaćin odličnom postavkom na svojoj polovini neutralisao sve napade rivala, a zatim je uspeo da postigne i još jedan gol, kojim je dodatno uvećao svoju prednost u baražu.

Radovanović je svojim drugim pogotkom na isteku 76. minuta postavio konačnih 4:0 u korist Arsenala.

Arsenal 1930 - Žeželj 4:0 (3:0)

Arsenal: Vukosavljević, Đekić (od 61' Vlašković), Jevremović, Polovina, Radovanović, Pavlović (od 46' Mitrović), Tanasković (od 72' Maksimović), Stefanović, Tomović, Stević (od 78' Ilić), Alempijević (od 56' Živković)

Žeželj: Đ. Josipović, Trajković, Pavlović, Dimović (od 76' Mijajlović), Stamenović, Paunović, Lazović, N. Josipović, Živadinović, Vukomanović, Stepanović (od 46' Radivojević)

Posebno se na ovom meču istakao Mihajlo Tanasković, koji je iznudio penal za vođstvo Arsenala, a vredi napomenuti da je tokom celog meča bio nerešiva enigma za odbranu rivala.

Revanš meč je na programu sledeće subote kada će ekipa Žeželja ugostiti sastav Arsenala.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading