SREM IDE U SIRIG SA DVA GOLA PREDNOSTI: Dosta neiskorišćenih prilika na obe strane terena! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revanš je na programu za tri dana.

SREM IDE U SIRIG SA DVA GOLA PREDNOSTI: Dosta neiskorišćenih prilika na obe strane terena! (VIDEO)

Foto: OFK Sirig

U toku jučerašnjeg dana na programu je bio prvi meč baraža za plasman u Vojvođansku ligu Jug, u kojem je na stadionu u Sremskih Mihaljevcima ekipa Srema ugostila sastav Siriga

Republika

Oba kluba su u svojim prvenstvima bila jako blizu i direktnog plasmana u viši rang, Sirig je sezonu završio sa pet bodova zaostatka za liderom, dok je Srem u odnosu na lidera ostao "kratak" za tri boda.

Veliki broj navijača okupio se na stadionu, tribina od 300 sedećih mesta je bila dupke puna, a pored toga oko 300-400 njih je bilo oko ograde terena, što nas dovodi do ukupne brojke od 600-700 ljudi.

Prvo poluvremee proteklo je u dominaciji domaćeg tima, koji je iz takve igre uspeo da postigne i jedan gol. Igrao se 33. minut kada je Saša Nović zatresao mrežu golmana Vojvodića za vođstvo Srema od 1:0.

 

 

To je ujedno bio i konačan ishod prvog dela susreta u kojem je Srem vodio glavnu reč na terenu. Nastavak meča doneo nam je dosta bolju igru Siriga, koji je u tim trenucima imao posed na svojoj strani, stvarao je šanse, ali je rival uspeo da iz kontranapada ozbiljno zapreti.

Upravo je iz jedne brze tranzicije na isteku 86. minuta postavljen konačana rezultat, Zoran Komazec je smestio loptu u mrežu Siriga, 2:0 za Srem nakon "prvog poluvremena" baraža za popunu VFL.

Srem (Sremski Mihaljevci) - OFK Sirig 2:0 (1:0)

Srem: Knežević, Bogojević, Javorac (od 89' Bajlović), Cvetković, Matić, Bogdan (od 69' Stefanović), Komazec, Jeličić, Gmizić, Đilas (od 80' Štetić), Nović

OFK Sirig: Vojvodić, Narančić, Brežnjak, Petrović, Vesović (od 79' Vujanović), Soldat, Kojović (od 63' Grujičić), Kosić, Đanković, Burka, Polić 

Iz redova Srema oglasio se strelac vodećeg pogotka, Saša Nović, koji je za naš portal povodom meča poručio:

- Mislim da su obe ekipe zasluženo u ovom baražu, juče je zaista bio praznik fudbala, na odlično pripremljenom terenu po jako teškom vremenu, mislim da je mnogobrojna publika imala sta da vidi i da je uživala u dobrom fudbalu..

Revanš je na programu u sredu, kada će od 17 časova i 30 minuta ekipa Siriga ugostiti sastav Srema.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading