SARADNJA JE POTVRĐENA: "Sveža krv" je stigla u klub - novi trener je promovisan!

Autor:

Sport

16.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećno klubu i treneru!

SARADNJA JE POTVRĐENA: "Sveža krv" je stigla u klub - novi trener je promovisan!

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Promenio je tim iz Jovanovca u poslednje tri godine dva ranga takmičenja, i u nedavno završenom prvenstvu je bio nadomak novog velikog uspeha i plasmana u zonski stepen takmičenja.

Republika

Sastav Hajduka je sezonu završio sa titulom vicešampiona, što je za klub koji je imao status novajlije u ligi ogroman uspeh. Pored toga osvojen je i kup grada Kragujevca, što je dovelo do opšte euforije u timu, nakon čega je došao i duel sa Moravom iz Velike Plane, članom zone.

Nakon kraja sezone iz kluba je stiglo zvanično saopštenje o promeni na mestu trenera. Ivica Vukosavljević proveo je godinu dana na klupi Hajduka, u tom periodu tim je igrao izvanredan fudbal, što pokazuju i rezultati, ali je sada došlo vreme za rastanak. Uprava kluba je tada poručila da već ima u opticaju par imena za novog šefa stručnog štaba, i da će obaviti razgovore, kako bi što pre rešila to pitanje.

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda o imenovanju novog trenera, upražnjenu klupu Hajduka popunio je Đorđe Savić (38). Reč je o mladom, modernom šefu stručnog štaba koji je spreman da se pokaže i dokaže. Njemu će u radu pomagati trener kadeta Ivan Jevtić, koji će ujedno biti i kordinator između prvog tima i kadetske selekcije.

Republika

Foto: FK Hajduk Jovanovac

Saradnja je potvrđena

Iz kluba su povodom ove odluke poručili:

- Nad novim šefom stručnog štaba stoji veliko breme predhodnika, nastavka sjajnih rezultata, rasta kluba i trofejne vitrine u prostorijama našeg kluba u kojoj ima dovoljno prostora da se niz nastavi! U nedelji koja sledi iznosimo plan priprema i raspored pripremnih utakmica. Dobro nam došao i srećno!  

Sada je na treneru da u dogovoru sa upravom za početak pripremi plan priprema, a da nakon toga krene i sa analizom raspoloživog igračkog kadra, pa i jačanju istog za sledeću sezonu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading