VELIKO ISKUSTVO I "ŠKOLA" ZA BUDUĆNOST: Rezultati nisu po očekivanjima, ali niko u klubu ne očajava!

Autor:

Sport

14.06.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj za sledeću sezonu je jasan!

VELIKO ISKUSTVO I "ŠKOLA" ZA BUDUĆNOST: Rezultati nisu po očekivanjima, ali niko u klubu ne očajava!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Prvi deo sezone Podunvaske okružne lige naveo nas je da jedva čeka nastavak, situacija u samom vrhu, ali i u donjem delu tabele je bila jako zanimljiva, za svako mesto na tabeli konkurisala su dva kluba.

Republika

Kako se sezona bližila kraju, tako su stvari postajale jasnije, Mladi Radnik 1940 (Radinac) se istakao kao glavni kandidat za šampionski pehar i na kraju je i stigao do istog. Za opstanak u ligi se borilo dosta klubova, a na kraju je čak šest ekipa bilo "ispod crte".

Jedan od timova koji se sele u niži rang jeste i Omladinac iz Rakinca, koji je u sezoni 22/23 stigao do šampionskog pehara Opštinske lige Velika Plana, što je i dovelo do plasmana u okrug, međutim sada se klub vraća u niži rang.

Prvi deo sezone bio je ispod svih očekivanja u Rakincu, bodovni saldo na koti tri nije ulivao nadu da se nešto veliko može promeniti tokom proleća, ali niko u klubu nije planirao da odustane bez borbe. Tokom prolećnog dela fudbaleri Omladinca osvojili su 17 bodova, ali to na kraju ipak nije bilo dovoljno za opstanak.

Omladinac je sezonu završio na 14. poziciji, sa 18 bodova deficita u odnosu na prvi tim u sigurnoj zoni. Iz kluba su povodom kraja takmičarske godine za naš portal izjavili:

- Ovim putem u ime svih članova i ljubitelja fudbalskog kluba Omladinac želim da se zahvalim svima Vama u okviru organizacije "Niželige5" na pomoći koju ste nam pružili u sklopu promociji našeg fudbalskog kluba Omladinac, a samim time ste uticali da naš klub bolje funkcioniše. Sezona je završena, nismo ostvarili cilj ,a to je bio opstanak u okružnoj ligi, ali smo zato bogati za jedno veoma bitno sportsko i životno iskustvo koje smo stekli u prethodnih godinu dana. Sve ovo će nam pomoći da se vratimo jači i iskusniji u viši rang takmičenja i da nastavimo našu viziju. Hvala Vam puno još jednom. 

Omladinac će u sledećoj sezoni uzeti učešće u okviru Opštinske lige Velika Plana, a sada je cilj svima već poznat, a to je ekspresan povratak u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading