OZBILJAN POSAO JE ZAVRŠEN: Jedan od najmlađih trenera u prva dva ranga takmičenja u našoj zemlji imao novi klub!

Autor:

Sport

13.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je na upravi da u saradnji sa trenerom sklopi igrački kadar.

OZBILJAN POSAO JE ZAVRŠEN: Jedan od najmlađih trenera u prva dva ranga takmičenja u našoj zemlji imao novi klub!

Foto: OFK Vršac

Kraj meseca maja završeno je takmičenje u okviru Prve lige Srbije, nakon toga je završen i baraž za plasman u Superligu Srbije, i proteklog ponedeljka održan je žreb za novu sezonu. 

Republika

U samom finišu sezone ekipa Mladosti GAT uspela je da se izbori za opstanak u prvoligaškom karavanu, i čelni ljudi kluba su odmah nakon poslednjeg meča krenuli sa planovima za predstojeću takmičarsku godinu.

Danas su stigle prve informacije iz kluba, koje mnogim navijačima ulivaju određenu dozu samopouzdanja za budućnost. Ekipu Mladosti GAT će u predstojećem prvenstvu sa klupe predvoditi Nenad Mijailović, jedan od najmlađih stručnjaka u prva dva ranga takmičenja u našoj zemlji.

Iza Mijailovića je jako uspešan period vođena OFK Vršca, sa kojim je uspeo da se plasira u PLS, zatim je i u prvoj sezoni u višem rangu odlično vodio tim. Nakon toga je bio na klupi lazarevačke Kolubare, kao i superligaša, Železničara iz Pančeva.

Iz kluba je potvrđeno da je uz Mijailovića u redove Mladosti GAT stigao i Ivica Milutinović, koji će imati ulogu asistenta i koji je sa novim trenerom tima iz Novog Sada već sarađivao u Vršcu, Kolubari i Pančevu.

Objavom na društvenim mrežama iz kluba su iskoristili priliku da se zahvale prethodnom stručnom štabu na čelu sa Draganom Perišićem, i poželeli su im puno uspeha u budućnosti.

Sada se mogu očekivati novi potezi uprave i novog trenera povodom formiranja igračkog kadra za predstojeću sezonu. Imajući u vidu članove Prve lige Srbije za takmičarsku 24/25 godinu, očekuje nas jako kvalitetno prvenstvo, pa će samim tim i biti potreban ozbiljan rad na svim poljima, kako bi se zabeležili dobri rezulati.

Da podsetimo, ekipa Mladosti GAT je u sezoni 22/23 bila član Superlige Srbije, međutim nakon samo jedne sezone došlo je do silaska u niži rang takmičenja, u kojem se i sada klub nalazi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading