SLAVLJE MOŽE DA POČNE: Nove stranice klupske istorije su ispisane - vreme je za zonski stepen takmičenja!

Autor:

Sport

13.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke momci!

SLAVLJE MOŽE DA POČNE: Nove stranice klupske istorije su ispisane - vreme je za zonski stepen takmičenja!

Foto: Banjoky

Pitanje opstanka u Zlatiborskoj okružnoj ligi i dalje je ostalo otvoreno, verovatno će od viših rangova i baraža zavisiti broj ekipa koje idu u niži rang takmičenja. Na drugoj strani tabele, šampion je poznat još pre par kola, Ježevica je stigla do istorijskog plasmana i sledeće sezone biće član zonske lige.

Republika

U poslednjem kolu na stadionu "Jasik" aktuelni šampion je ugostio sastav Omladinca (Zdravčići), tribine su bile odlično popunjene, a domaći tim je uspeo da stigne i do trijumfa, i time je na odličan način zatvorio jako uspešnu sezonu.

Poveo je domaćin golom Nikole Demirovića na isteku pola sata igre, to je ujedno bio i konačan rezultat prvog dela meča. Na startu drugog poluvremena sa dva brza pogotka Ježevica je stigla do prednosti od 3:0, strelci su bili Nenad Cicović i Saša Filipović.

Konačnih 4:0 postavio je Filipović svojim drugim pogotkom, nakon čega je krenulo veliko slavlje na tribinama. Ekipa Ježevice je šampionski pehar osvojila sa 11 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, i stigla je do velikog plasmana u zonski rang, gde se u dosadašnjoj istoriji klub nije našao.

Tokom sezone novi šampion je pokazao da je najkvalitetniji tim u ligi, pored "najjčeg" bodovnog salda, reč je o ekipi koja je postigla najviše golova (106), ali je isto tako stigla i do epiteta najbolje odbrane prvenstva. Golman Ježevice je loptu iz svog gola vadio u samo 24 situacije, na čak 30 utakmica.

Do priznanja najboljeg strelca lige stigao je fudbaler Ježevice, Saša Filipović koji se u listu strelaca upisao čak 30 puta. U vrhu ove kategorije nalaze se i Nenad Cicović sa 20, odnosno Bojan Šmakić sa 13 postignutih pogodaka, koji su takođe tokom sezone nosili dres novog člana zonske lige.

Nema sumnje da sada sve sa stadiona "Jasik" očekuje veliki posao, istorijski plasman i promena ranga zahteva i određene nadogranje kluba na svim nivoima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading