KADA, AKO NE SADA? Uoči odlučujućih mečeva, klub se obratio svojim navijačima: "Podrška nam je sada neophodna"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.06.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključa na Sušičkom brdu.

KADA, AKO NE SADA? Uoči odlučujućih mečeva, klub se obratio svojim navijačima: "Podrška nam je sada neophodna"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sušica 1929

Navijači Sušice 1929

Fudbaleri Sušice 1929 takmičarsku 2023/24 godinu u okviru Treće lige Kragujevca, okončali su sa skorom od 18 pobeda, tri remija i pet poraza, što im je sa ukupno 57 osvojenih bodova donelo treću poziciju na tabeli i plasman u doigravanje za popunu drugog stepena kragujevačkog fudbala.

 

U baraž dvomeču Sušičani će za protivnika imati ekipu Bratstva iz Erdeča, a prvi meč na programu je u subotu 15. juna da početkom od 17.30 časova.

Nakon meča poslednjeg kola u kojem je Sušica 1929 ubedljivo, rezultatom 5:0 savladala Borac 1935 iz Maršića, klub je analizirao dosadašnja ostvarenja:

- Klub sa Sušičkog brda se ovog leta našao na novom početku. Kao i na svakom novom početku našli smo se u teškoj situaciji da se za tako kratko vreme formira jaka seniorska selekcija kluba. Ipak, nekako po nekom nepisanom pravilu na Brdu se u najtežim trenucima dešavaju najbolje stvari - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

- Brojni usponi i padovi našeg mladog tima rezultirali su pozicijom "broj tri". Ponosni smo na naš prvenstveni plasman i motivisano dočekujemo baraž utakmice protiv ekipe Bratstva iz Erdeča sa željom da izborimo plasman u viši rang takmičenja.

 

Istovremeno se klupsko rukovodstvo obratilo i svojim vernim navijačima koji su uvek uz plavo-bele:

- Zahvaljujemo se svim našim navijačima, koji su u nedelju u velikom broju pružili podršku našem timu. Tokom čitave sezone i u dobru i u zlu, vi ste bili naš 12. igrač. Sada nam predstoje dva najbitnija susreta u sezoni! Vaša podrška nam je potrebna! Svi uz svoj klub, svi uz Sušicu!

Pred Sušičanima su sada možad i presudni mečevi, a zatim i pripreme za, si se nadaju, učešće u višem rangu takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading