OKREĆE SE NOVI LIST: Neuspešna sezona je uslovila promene - mladi stručnjak seda na klupu ekipe čiji je dres nosio! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub koji je neretko uzimao bodove Zvezdi i Partizanu, ponovo se nalazi u "slobodnom padu".

OKREĆE SE NOVI LIST: Neuspešna sezona je uslovila promene - mladi stručnjak seda na klupu ekipe čiji je dres nosio! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri kulskog Hajduka 1912 iza sebe imaju neuspešnu sezonu u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana i u takmičarskoj 2024/25 godini boriće se za bodove u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Kuljani su nedavno oknčani šampionat završili sa skorom od osam pobeda, isto toliko remija i čak 14 poraza,a tri uzastopna poraza u poslednjih 270 minuta fudbala (Omladinac Novi Banovci 0:3, Bečej 1918 0:2 i Jedinstvo Stara Pazova 1:3) i definitivno su ih koštala opstanka.

Nakon svega navedenog u klubu su odlučili da okrenu novi list, a promene su započete na poziciji šefa stručnog štaba. Za novog trenera Hajduka 1912 imenovan je nekadašnji fudbaler Kuljana, Slobodan Vuković.

Reč je u tridesetosmogodišnjm Vrbašaninu koji je u dva navrata nosio dres Kuljana, a koji je u nedavno završenoj sezoni obavljao funkicu pomoćnog trenera.

 

- Slobodan Vuković:

Datum rođenja: 23. januar 1986. godine

Mesto rođenja: Vrbas

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Sutjeska (Bačko Dobro Polje)-mlađe kategorije, Crvena zvezda (Beograd(-mlađe kategorije, Voždovac (Beograd), Rad (Beograd), Bardejov (Slovačka), Banat (Zrenjanin), Hajduk (Kula), Novi Pazar (Novi Pazar), Radnik (Surdulica), Zemun (Zemun), Atitos Spafon (Grčka), Hajduk 1912 (Kula), Sutjeska (Bačko Dobro Polje)

Povodom imenovanja novog šefa stručnog štaba, rukovodstvo Kuljana je novom treneru poslalo jasnu poruku:

- Slobo, želimo ti uspešan nastavak rada u Hajduku, sa nadom da je ovo početak jedne uspešne ere našeg kluba.

Hajduk 1912 sa novim šefom stručnog štaba kreće u povratak na stare staze uspeha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading