POPULARNI "ZANZA" SE VRAĆA U DRES PARTIZANA: Izvrsni centarfor je spreman da nastavi golgetersku seriju u okrugu!

Autor:

Sport

10.06.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan transfer, a još nije ni počeo letnji prelazni rok.

POPULARNI "ZANZA" SE VRAĆA U DRES PARTIZANA: Izvrsni centarfor je spreman da nastavi golgetersku seriju u okrugu!

Foto: FK Partizan Glogovac

Proteklog vikenda odigrano je poslednje kolo u okviru Međuopštinske lige Sever, i pre poslednjih 90 minuta za ovu sezonu, dosta toga je već bilo poznato po pitanju plasmana.

Republika

Partizan iz Glogovca je još pre par kola osigurao titulu prvaka i plasman u Pomoravsku okružnu ligu, gde se klub vraća nakon dve sezone izostanka iz iste. Aktuelni šampion je na zatvaranju prvenstva slavio na gostovanju Šantarovcu rezultatom 7:1.

Vremena za slavlje u redovima uprave gotovo da nije bilo, jer je klub rešio da se ozbiljno pripremi za takmičenje u višem rangu, i već je dogovoren prvi novajlija. David Urošević (20), po mnogima najbolji mladi igrač Pomoravske okružne lige, gde je bio i u vrhu liste strelaca prvog dela prvenstva (18 golova na 14 utakmica).

David je tokom jesenjeg dela šampionata nosio dres Morave iz Ribara, gde je odličnim partijama došao do transfera u Moravu iz Ćuprije, koja je ove sezone stigla do šampionske titule Zone Zapad i plasmana u Srpsku ligu Istok.

Tokom prolećnog dela prvenstva Urošević je imao prilike da radi u jako organizovanom klubu, sa igračima koji iza sebe imaju već ozbiljne karijere, i gde se sve radilo već sada na srpskoligaškom nivou. Tokom prolećnog dela prvenstva u okviru zonskog stepena takmičenja dobio je priliku da se dokaže dva puta na terenu, dok je u isto toliko navrata bio u protokolu, ali nije ulazio u igru.

Ovo je samo još jedan dokaz da se u Glogovcu radi ozbiljno, da uprava zajedno sa klubom ide krupnim koracima napred, što se i vidi. Cilj svih u redovima Partizana je da se ekipa "pita u okrugu", cilj je da se stvori jak i kvalitetan tim, i da Ivica Petrović bude na slatkim mukama prilikom izbora startnih 11.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading