MORAVA SIGURNA NA ZATVARANJU SEZONE: Tim iz Mrsaća je ispratio Zvezdu u niži rang sa tri gola u mreži! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

09.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav iz Mrsaća je premašio očekivanja mnogih ove sezone.

MORAVA SIGURNA NA ZATVARANJU SEZONE: Tim iz Mrsaća je ispratio Zvezdu u niži rang sa tri gola u mreži! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Morava Mrsać

U okviru 26. kola Raške okružne lige, ujedno i poslednjeg za ovu takmičarsku godinu ekipa Morave iz Mrsaća ugostila je sastav Zvezde (Čukojevci). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa petog mesat na tabeli, dok su gosti bili na poslednjoj poziciji u ligi.

Republika

Imali su domaći kadrovski problema, ali ovaj meč nije imao takmičarski značaj, pa su igrači u njega ušli bez previše opterećenja. Igrači na obe strane su samo čekali poslednji sudijski zvižduk, kako bi završili sezonu i otišli na zasluženi odmor.

Prva promena rezultata viđena je pred sam kraj prvog poluvremena, Lazarević je uputio odličan centaršut, dok je glavom loptu u mrežu smestio Zlatoje Pavlović, 1:0 za Moravu. To je bio ujedno i konačan ishod prvih 45 minuta igre.

Na startu nastavka izvršene su dve izmene u redovima domaćina, i upravo je jedan od rezervista desetak minuta kasnije duplirao vođstvo tima iz Mrsaća. Opet je Pavlović bio ulozi asistenta, dok je ovoga puta mrežu rivala tresao Stefan Milošević, 2:0. 

Gosti preko Nenada Stepanovića na isteku 64. minuta smanjuju zaostatak na 2:1, ali ubrzo domaći uvećavaju svoju prednost. Nemanja Arsenijević nakon odlične akcije fudbalera Morave postiže gol za ispostaviće se konačnih 3:1.

Mogao je ovaj trijumf domaćina da bude ubedljiviji, ali je najbolji strelac ekipe, Lazar Pavlović promašio dva kaznena udarca sa 11 metara, tj. golman Zvezde, Jovanović je oba puta pročitao nameru protivničkog igrača.

Morava (Mrsać) - Zvezda (Čukojevac) 3:1 (1:0)

Morava: Jerotijević, Arsenijević, Rovinac, Lazarević (od 46' Mi. Mitrović), Baltić, Jablanović (od 62' Brković), Z. Pavlović, mijailović, Ml. Mitrović (od 46' Milošević), Mijović, L. Pavlović

Zvezda: Jovanović, Virijević, Popadić, Janjić, Stepanović, Grabovac, Popović, Mijailović, Koturović, Krsmanović, Milanović 

Morava je ovim trijumfom osigurala peto mesto na tabeli na kraju slobodno možemo reći jako uspešne sezone. Tim iz Mrsaća je u prvenstvo ušao sa ciljem da osigura opstanak, a došao je do toga da osvoji 40 bodova, da bude klub sa najboljom odbranom u ligi i ekipa sa najmanje poraza.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading