NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE: Ekipa iz Lovćenca je odradila posao - sada se čeka ishod baraža!

Autor:

Sport

09.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitan trijumf!

NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE: Ekipa iz Lovćenca je odradila posao - sada se čeka ishod baraža!

Foto: FK Njegoš Lovćenac

U okviru 30. kola PFL-a Subotice ekipa Jadrana iz Feketića ugostila je sastav Njegoša iz Lovćenca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 14. pozicije, dok su gosti bili na 12. mestu sa šest bodova više u odnosu na rivala.

Republika

Domaćin je pre par kola izgubio i matematičke šanse da opstane u ligi, dok je sastav Njegoša na ovom meču "jurio" trijumf, koji bi uz pozitivne rezultate po njih na ostalim mečevima, značio opstanak u ligi.

Pred oko 350 navijača na stadionu u Feketiću odigran je jako kvalitetan meč, vremenski uslovi nisu išli na ruku igračima, pa ih je to delimično sputovalo da pruže svoj maksimum. Tokom prvih 45 minuta posed je bio na strani domaćina, koji je i imao više prilika, međutim odbrana Njegoša je bila na visini zadatka.

Nakon 45 minuta igre bez promene rezultata, uspeli su gosti da sačuvaju svoj gol i da bez "minusa" uđu u drugi deo susreta.

Republika

Foto: FK Njegoš Lovćenac

Jako bitan trijumf

Nastavak meča doneo nam je dosta bolju igru tima sa Lovćenca, već na isteku 55. minuta gosti stižu do vođstva. Nakon kornera, Kočiša je dodao loptu do Zdravka Vujovića koji je šalje u mrežu rivala, 0:1.

Šest minuta kasnije domaći preko Miloša Matkovića stižu do izjednačenja, 1:1. Nakon toga vodila se velika borba uglavnom na sredini terena, može se reći da meč nije bio toliko "gledljiv"

Kada su mnogi mislili da će "iks" ostati na snazi, dešava se velika promena, centaršut kapitena Njegoša, Vladimira Jovanovića, Jovan Laban nespretno reaguje i šalje loptu u sopstvenu mrežu, konačnih 1:2 u 92. minutu.

Jadran (Feketić) - Njegoš (Lovćenac) 1:2 (0:0)

Jadran: Đorđević, Brezovac, Bobić, Laban, B. Žmukić, D. Žmukić (od 63' Glendža), Spremo (od 73' Ilić), Vukotić, Radulović, Balać (od 73' Čeke), Matković

Njegoš: Marović, Jovanović, Đukanović, Kosović (od 69' Medić), Bracanović, Pejović (od 61' Đurović), Buganik (od 80' Vujović), Kočiš, Vujović, Kaluđerović, Stojanović 

Zbili su redove u Lovćencu i uspeli su u finišu sezonu dobrim rezultatima da stignu dosta bolju poziciju, od one u kojoj su se nalazili pre dva i po meseca. Sada se čekaju ishodi baraža, kao i ulaska iz nižeg ranga, kako bi se videlo da li će Njegoš u baraž, ili će osigurati opstanak i bez istog.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading