TRIJUMF MORAVCA NA DOMAĆEM TERENU: Sastav Zloćudova nije uspeo da iskoristi brojčanu nadmoć u finišu meča!

Autor:

Sport

09.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fer i korektna utakmica dva sportska prijatelja.

TRIJUMF MORAVCA NA DOMAĆEM TERENU: Sastav Zloćudova nije uspeo da iskoristi brojčanu nadmoć u finišu meča!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru 33. kola Jablaničke okružne lige ekipa Moravca (Pečenjevce) ugostila je sastav Zloćudova. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije (39 osvojenih bodova), dok su gosti bili na četvrtom mestu sa 22 boda više.

Republika

Pre svega treba napomenuti da je domaći tim izašao u susret gostima, pa je meč odigran dan ranije od zakazanog, zbog ženidbe Nenada Stojanovića, fudbalera Zloćudova.

Jako kvalitetan meč viđen je od samog starta, domaćin je bio nešto bolji u polju, ali se i gost nije povukao, već je pokušavao da stigne do izgledne prilike za postizanje pogotka. Prva promena rezultata viđena je na isteku 37. minuta kada je prelep pogodak postigao Bratislav Stanković za vođstvo Moravca, 1:0.

Na samom startu drugog poluvremena odlična akcija domaćih igrača, lopta stiže do Stankovića koji svojim drugim pogotkom u velikoj meri rešavanja pitanje pobednika na utakmici.

Republika

Foto: FK Moravac Pečenjevce

Teren Moravca

Domaći na isteku 66. minuta ostaju sa igračem manje, direktan crveni karton dobio je Dragan Milošević. Gosti su nakon toga imali terensku inicijativu, međutim nisu uspeli da jednim golom uvedu meč u neizvesnu završnicu. 

Na kraju meč se završava rezultatom 2:0 u korist Moravca, sem crvenog kartona, uglavnom se igralo fer i korektno, bez grubih prekršaja i nesportskog ponašanja.

Moravac (Pečenjevce) - Zloćudovo 2:0 (1:0)

Moravac: Ilić, Stevanović, Đorđević (od 79' Milenković), Bakić, Milić (od 78' Stevanović), Denić (od 46' Stojiljković), Lazarević, Kurtić, Stanković (od 51' Milošević), Živković, Stanković (od 54' Mladenović)

Zloćudovo: Veljković, Ilić, L. Nikolić, Ranđelović, D. Radić, Petković, A. Nikolić, Nastić, M. Nikolić, M. Radić, Dimitrijević

Vredi napomenuti da se iskusni Milošević (38) nakon utakmice izvinio protivničkom igraču zbog incidenta koji se desio (udaranje bez lopte i direktan crveni karton), a isto tako se oglasio i na facebook profilu Zloćudova, gde je još jedan uputio izvinjenje, koje je prihvaćeno od svih iz kluba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading