OČEKUJE SE PREPUN "JASIK": Istorijski rezultat kluba je ostavren - vreme je za slavlje!

Autor:

Sport

08.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji će privući mnogo gledalaca.

OČEKUJE SE PREPUN "JASIK": Istorijski rezultat kluba je ostavren - vreme je za slavlje!

Foto: FK Ježevica

U okviru 30. kola Zlatbiroske okružne lige, ujedno i poslednjeg za ovu sezonu, ekipa Ježevice ugostiće sastav Omladinca (Zdravčići), meč se igra u nedelju, 9. juna sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Klub iz Velike Ježevice poslednjih par sezona nalazi se u samom vrhu lige, ali je uvek nešto malo falilo da se tim nađe na mestu koje vodi u viši rang takmičenja. Ove takmičarske godine napravljen je iskorak, sastav Ježevice je pre par kola i matematički obezbedio šampionski pehar i istorijski plasman u zonski stepen takmičenja.

Pred svojim navijačima novi šampion je u dosadašnjem toku prvenstva odigrao 14 utakmica i zabeležio je isto toliko pobeda, uz gol razliku 59:8. Imajući u vidu ove statističke podatke, uz saznanje da s sprema veliko slavlje povodom plasmana u viši rang, fudbaleri Ježevice će imati veliki motiv da sezonu zatvore trijumfom.

Republika

Foto: FK Ježevica

Najavni poster

Što se tiče nedeljnog gosta u Ježevici, reč je o dugogodišnjem članu okružne lige, koji je u poslednjih par kola odličnim rezultatima obezbedio učešće i sledeće sezone. Na poslednja četiri ligaška meča sastav Omladinca je zabeležio tri trijumfa i jedan remi. 

Što se tiče gostovanja, tim iz Zdravčića je na tabeli osvojenih bodova van svog terena na petom mestu, gde su uspeli da osvoje 19 bodova. Zabeležen je učinak od pet trijumfa, isto toliko poraza i četiri remija.

Imajući u vidu da su klubovi ispunili cilj za ovu sezonu, igrači će na teren istrčati bez pritiska, sa željom da se nadigravaju i da pokažu da su zasluženo sa svojim timovima na pozicijama u gornjem delu tabele.

Prvi duel ove sezone završen je pobedom tadašnjeg gosta, sastava Ježevice rezultatom 4:1.

Ježevica (Velika Ježevica) - Omladinac (Zdravčići)

Nedelja, 9. jun od 16.30

Stadion u Ježevici

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading