PENAL SERIJA JE ODLUČILA APSOLUTNOG PRVAKA: Tvrdojevac i Dokmir slave ulazak u viši rang!

Autor:

Sport

08.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko 700 navijača je ispratilo meč opštinske lige!

PENAL SERIJA JE ODLUČILA APSOLUTNOG PRVAKA: Tvrdojevac i Dokmir slave ulazak u viši rang!

Foto: FK Dokmir

Finale baraža Opštinske lige Ub odigrano je na stadionu "Žoze Murinjo" u okviru sportskog centra na Ubu, gde su snage odmerili sastavi Tvrdojevca i Dokmira, uloga nominalnog domaćina pripala je Tvrdojevcu.

Republika

Sam plasman u finale obezbedio je plasman u viši rang za obe ekipe, zanimljivo da su timovi tokom sezone bili u istoj grupi opštinske lige (grupa Zapad) i tu je Dokmir bio prvi, dok je Tvrdojevac bio na drugom mestu. 

Lepa fudbalska predstavlja viđena je na stadionu u Ubu, gde se okupilo oko 700 navijača. Timovi su igrali rasterećeno, bez previše pritiska, ali sa željom da stignu do titule apsolutnog prvaka Opštinske lige Ub.

Tokom prvih 45 minuta igre viđena je jako kvalitetna borba po celom terenu, međutim pogodaka nije bilo. Sudija Ječmenica je pokazao tri žuta kartona nakon prvog dela igre, jedan domaćim, i dva gostujućim igračima.

Republika

Foto: FK Dokmir

Fudbaler Dokmira

Nastavak meča počeo je jako dobro za goste, već nakon dva minuta igre Tvrdojevac preko Markoa Ćulibrka stiže do vođstva, 1:0. Radost gostujućih navijača nije dugo trajala, Nikola Šimšić šest minuta kasnije pogađa za izjednačenje, 1:1.

Nakon dva gola, po jedan na obe strane, igra se uglavnom svela na sredinu terena, gde se i dosta puta dolazilo do faulova. Izmenama na obe strane treneri su pokušali da "pobegnu" od "iksa", međutim nakon 90 minuta igre, nerešeno.

U penal seriji uspešniji su bili fudbaleri Tvrdojevca, koji su bili sigurni u svih pet pokušaja, dok je za Dokmir bio neprecizan Jadžić, ostali saigrači su bili precizni "sa kreča".

Tvrdojevac - Dokmir 1:1 (PEN 5:4) (0:0)

Tvrdojevac: Vranić, Milić, ranković, Veljković, Mirković, Milošević, Ljubičić, Popović (od 61' Živković), Jovanović (od 76' Tadić), Beranović, Ćulibrk

Dokmir: Đurđević, Mitrović (od 67' Marković), Vlajković, Pejić, Glišić, Šimšić (od 63' Spasojević), Janković, Jadžić, Pavlović, Aćimović, Popović 

Pehar apsolutnog prvaka ide put Tvrdojevca, od sledeće sezone imaćemo prilike da oba kluba gledamo u okviru Međuopštinske lige Kolubara. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading