DOGOVOREN JE SPORAZUMNI RASKID SARADANJE: Izboren je istorijski plasman u Srpsku ligu, ali će klub u novu sezonu ući sa novim trenerom!

Autor:

Sport

08.06.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno poglavlje u njegovoj karijeri je završeno.

DOGOVOREN JE SPORAZUMNI RASKID SARADANJE: Izboren je istorijski plasman u Srpsku ligu, ali će klub u novu sezonu ući sa novim trenerom!

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Prvenstvo Beogradske zone završeno je proteklog vikenda, ostalo je da se odigraju baraž mečevi za viši rang, odnosno za opstanak, koji su na programu ove subote/nedelje.

Republika

Sa šampionskim peharom plasman u viši rang ostvario je sastav Budućnosti iz Dudovice, dok će kao drugoplasirani tim u Srpsku ligu Beograd otići ekipa KFK Ravne Gore Barajevo. Upravo je iz Barajeva u toku jučerašnjeg dana stigla informacija o promeni na klupi.

Saopštene kluba prenosimo u celosti:

- Po završetku sezone u kojoj je naš klub ostvario najveći uspeh od osnivanja, poziciju šefa struke napustio je prvi trener Igor Marković. Nakon održanog sastanka sa upravom kluba dogovoreno je da se izvrši sporazumni raskid ugovora. Popularni Džigi ima velike zasluge u rezultatima koje je ostvario naš klub. Ne samo u radu sa prvim timom sa kojim je izborio ulazak u Srpsku ligu, već velike zasluge mu pripadaju i za formiranje naše omladinske škole. Takođe, veliki deo vremena proveo je u radu sa najmlađom ketegorijom fudbalera. Džigiju želimo puno sreće i uspeha u daljem radu, a klub će u narednim danima izaći sa informacijom o novom šefu struke.

Igor je za naš portal povodom ove odluke izjavio:

- Odluka je zajedničika, mislim da je došlo do zamora materijala, potrebna je nova energija ekipi i kroz razgovor sa upravom smo odlučili da ne nastavimo saradnju. Ove godine sam upao na "PRO" nacionalnu licencu, koja mi je prečica do "UEFA PRO" licence, i gde imam u budućnosti više opcija. Ambicije su mi da vodim klub u Prvoj ligi Srbije ili da budem u stručnom štabu nekom od naših eminentnih trenera. 

Marković (39) je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri bio na klupi Sremčice (2013-2017), Turbine (2017-2018), Prve Iskre iz Bariča, Torlaka i Dunava (Stari Banovci), na klupi kluba iz Barajeva Igor je proveo protekle dve godine. Vredi napomenuti da je ovaj mladi stručnjak u periodu od 2018. do 2019. godine bio i član sportskog univeziteta u Pekingu, u Kini. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading