NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Euforija kod navijača je prisutna - trener je dogovorio sve uslove sa klubom!

Autor:

Sport

07.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične vesti!

NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Euforija kod navijača je prisutna - trener je dogovorio sve uslove sa klubom!

Foto: Starsport

Vratio se tim iz Ljubića prošle sezone u srpskoligaško društvo nakon tri godine pauze, i u povratničkoj takmičarskoj godini ostvaren je plasman na peto mesto u ligi. 

Republika

Proteklog vikenda završena je još jedna sezona Srpske lige Zapad, sastav Poleta je opet stigao do petog mesta na tabeli, što je odličan rezultat imajući u vidu da je prvenstvo bilo jako kvalitetno, i da se svaki bod "merio" dva puta. 

Tokom jesenjeg dela sezone 23/24 ekipa je osvojila 18 bodova (6-0-9), tada je Polet bio na tri boda od zone ispadanja, što je navelo upravu na određene promene. Nakon godinu i po dana na klupi, došlo je do rastanka sa Zoranom Vujičićem, i brzom reakcijom čelnih ljudi promovisan je novi trener.

Na klupi Poleta od starta prolećnog dela prvenstva pojavio se Dragiša Žunić, koji je pre toga radio u FAP-u iz Priboja, u okviru iste lige. Sa Žunićem na klupi sastav iz Ljubića je zaigrao dosta bolje, tokom prolećnog dela zabeležen je učinak od osam trijumfa, četiri remija i tri poraza, što je po broju osvojenih bodova, treći najboji rezultat od starta nastavka prvenstva.

Republika

Foto: FK Polet Ljubić

Nastavlja se saradnja

Na kraju sezone uprava je sela za pregovarački sto i dogovoren je, na obostrano zadovoljstvo nastavak saradnje sa dosadašnjim trenerom. Žunić će predvoditi Polet i u sezoni 24/25, gde se može očekivati i pomeranje granice, što se tiče samog plasmana.

Da podsetimo, Žunić je kroz igračku karijeru bio član Mladosti iz Lučana, Vojvodine, Javora, Jagodine, Metalca i Jedinstva Putevi (Užice). Trenerski posao obavljao je na klupi Mladosti iz Lučana, Sloge iz Požege i FAP-a iz Priboja.

Žunić je jedan deo trenerske karijere proveo i u superligaškom društvu, sa ekipom Mladosti iz Lučana, koja se i dalje nalazi u najajčeg rangu takmičenja u našoj zemlji. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading