U PREDSTOJEĆOJ SEZONI SE OČEKUJE JOŠ BOLJI UČINAK: Klub je potvrdio da je saradnja sa trenerom produžena!

Autor:

Sport

06.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poslednjih par utakmica se videla odlična igra.

U PREDSTOJEĆOJ SEZONI SE OČEKUJE JOŠ BOLJI UČINAK: Klub je potvrdio da je saradnja sa trenerom produžena!

Foto: FK Sevojno

Prvenstvo Zapadno-moravske zone završeno je proteklog vikenda, ekipa Jedinstva Putevi Užice plasirala se u Srpsku ligu Zapad, dok su u niži rang sišli Zlatar i Budućnost iz Arilja, sastav Ovčara iz Markovice će u baražu pokušati da izbori opstanak u ligi.

Republika

Ekipa Sevojna dugogodišnji je redovni učesnik zonskog stepena takmičenja, ove sezone je "za dlaku" otišla u plej-aut, međutim osvajanjem prvog mesta u grupi za ispadanje je klub pokazao da je možda nezasluženo bio u donjem delu tabele.

Krajem meseca marta, došlo je do smene na klupi Sevojna, tada je uprava poverenje pružila Vladanu Vićeviću, treneru koj je celu trenersku karijeru do dolaska na klupu "jarčeva" proveo u gotovo svim starosnim kategorijama Slobode iz Užica. 

Vićević je kroz igračku karijeru bio član kluba iz svog rodnog grada, kasnije je nastupao u Bečeju, ali se i oprobao van granica naše zemlje. Vladan je tri godine proveo u el Salvadoru u kojem je nosio opremu Agili iz San Miguela i tom prilikom je dobio i državljanstvo ove centralnoameričke države.

Republika

Foto: FK Sevojno

Saradnja je produžena

Na klupi Sevojna Vićević je u regularnom delu prvenstva zabeležio jedan trijumf, isto toliko remija i četiri poraza, ali je kroz plej-aut, kroz rad sa igračima uspostavio svoj način igre i to je dalo rezultat.

Sastav Sevojna je u najbitnijem delu sezone (plej-aut) zabeležio četiri trijumfa uz deset postignutih golova, dok je njihov golman savladan u samo jednoj situaciji. Ovaj rezultat je naveo upravu da sedne za pregovarački sto sa trenerom, i sada su stigle informacije povodom toga.

Fudbalski klub Sevojno dogovorio je produžetak saradnje sa dosadašnjim trenerom Vladan Vićevićem koji će sledeće sezone predvoditi tim u novoformiranoj Zoni Drina. Sada klubu predstoji letnji prelazni rok u kojem će se u dogovoru sa trenerom raditi na jačanju igračkog kadra.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading