MEČ ODLUKE: Tim iz Lovćenca "juri" trijumf u Feketiću kojim bi stigao do opstanka u ligi!

Autor:

Sport

06.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako zanimljivo kolo nas očekuje za vikend.

MEČ ODLUKE: Tim iz Lovćenca "juri" trijumf u Feketiću kojim bi stigao do opstanka u ligi!

Foto: Tanjug/AP

U okviru 30. kola PFL-a Subotica ekipa Jadrana iz Feketića ugostiće sastav Njegoša iz Lovćenca, meč je zakazan za subotu, 8. jun od 17 časova i 30 minuta. 

Republika

Tim iz Feketića je u poslednje dve decenije redovan učesnik Područne fudbalske lige, izuzev sezone 14/15 kada je bio član Bačke zone, ali se nakon samo jedne takmičarske godine ekspresno vratio u dobro poznatu sredinu. Sada se Jadran nalazi u donjem delu tabele i po trenutnom plasmanu meč za vikend igra bez rezultatskog značaja, jer su se svi u klubu pomirili sa selidbom u niži rang.

Bodovni saldo na koti 27, uz potencijalni trijumf protiv Njegoša, i dalje bi bio dovoljan za plasman na 14. mesto na tabeli, što neće biti dovoljno da se sačuva status u ligi. Klub iz Feketića će se nakon dužeg vremenskog perioda takmičiti u nižem rangu takmičenja. 

Republika

Foto: FK Njegoš Lovćenac

Sastav Njegoša je spreman za tri boda

Što se tiče subotnjeg gosta u Feketiću, tim iz Lovćenca je u poslednjih par kola odličnim partijama popravio plasman na tabeli i svoj bodovni saldo, pa se trenutno nalazi na 12. mestu sa 33 osvojena boda. I dalje nije poznato da li će to biti dovoljno za opstanak u ligi, ali će sastav Njegoša pobedom u poslednjem kolu pokušati da izbegne ispadanje.

Sigurno da sve u klubu raduje prošlonedeljni trijumf nad aktuelnim liderom, Iskrom iz Kucure, ali posao i dalje nije završen. Tri boda za vikend bi, uz pogodne rezultate po sastav Njegoša na ostalim mečevima poslednjeg kola, doveli do situacije u kojoj bi klub opstao u ligi, ili bi barem stigao do baraža za opstanak.

Iz redova Njegoša se povodom ovog meča oglasio golman ekipe, Aleksandar Marović, koji je izjavio:

- Očekujem zanimljiv meč, pune tribine i podršku naših navijača, koji nam neizmjerno znače. Utakmica je više od igre, opštinski derbi, za mene lično meč sezone. Moji saigrači i ja željno iščekujemo subotnji duel i vjerujem da ćemo zajedničkim snagama ostvariti povoljan rezultat.

 

Jadran (Feketić) - Njegoš (Lovćenac)

Subota, 8. jun od 17.30

Teren u Feketiću

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading