ORLOVI "LETE" U VIŠI RANG TAKMIČENJA: Sastav Vinogradara je znao da poremeti planove liderima!

Autor:

Sport

06.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih 90 minuta za ovu sezonu.

ORLOVI "LETE" U VIŠI RANG TAKMIČENJA: Sastav Vinogradara je znao da poremeti planove liderima!

Foto: www.profimedia.rs

Predstojećeg vikenda spušta se zavesa na sezonu Druge rasinske okružne lige, lider na tabeli i novi član višeg ranga takmičenja, ekipa Belih Orlova iz Tobolca ugostiće sastav Vinogradara iz Riljca.

Republika

Nedeljni domaćin je proteklog vikenda trijumfom i matematički obezbedio titulu prvaka i od sledeće sezone takmičiće se u okviru Prve rasinske okružne lige. U Tobolcu će u nedelju biti "festivalska atmosfera", biće uručen trofej šampiona koji su svi sa nestrpljenjem čekali duži niz godina.

Sastav Belih Orlova je ove sezone pred svojim navijačima odigrao 14 utakmica i u tom periodu je zabeležio 13 trijumfa i samo jedan poraz, uz gol razliku 46:8. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen iz Tobolca jeste trenutno drugoplasirana Mladost iz Garevine, koja je slavila sa 2:1.

Republika

Foto: FK Beli Orlovi Tobolac

Beli Orlovi "lete" u viši rang

Što se tiče nedeljnog gosta, Vinogradar je izborio plasman u donji deo tabele, verovatno je u velikoj meri oticao odziv igrača na utakmicama na trenutni bodovni saldo. Tim iz Riljca je u velikom broju mečeva tokom ove sezone bio nepotpun, povrede, suspenzije i privatne obaveze uticale su na ne dolazak igrača.

Iz kluba su povodom poslednjeg meča u sezoni i gostovanja lideru poručili:

- Nakon 90 minuta u Tobolcu očekuje nas odmor, koji će nam dobro doći, imajući u vidu reorganziaciju liga, koja je najavljena, moramo tokom leta dobre poteze odraditi što se tiče igračkog kadra. Obično smo znali sa lideroma, jer tada igramo jako opušteno i bez previše pritiska. Sigurno je da će lider hteti da sezonu završi trijumfom, ali se i mi pitamo nešto na terenu. 

Prvi ovosezonski duel odigran u Riljcu završen je minimalnom pobedom Belih Orlova.

Beli Orlovi (Tobolac) - Vinogradar (Riljac)

Nedelja, 9. jun od 17.30 

Teren u Tobolcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading