IZNENAĐENJE ZA SVE: Nakon šampionskog pehara i odlične sezone - rastanak sa trenerom!

Autor:

Sport

07.06.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao..

IZNENAĐENJE ZA SVE: Nakon šampionskog pehara i odlične sezone - rastanak sa trenerom!

Foto: FK Vojvodina 1928 Perlez

U protekle tri godine u Perlezu se igrao zonski stepen takmičenja, međutim nakon ove sezone i osvajanja šampionskog pehara, ekipa Vojvodine 1928 se vraća u srpskoligaški karavan za predstojeću takmičarsku godinu.

Republika

Tim iz Perleza je do šampionske titule stigao sa 24 trijumfa, dva remija i četiri poraza, uz impresivnu gol razliku (73:14). Mreža golmana Vojvodine ostala je mirna u ligi ove sezone na čak 21 utakmici, što dovoljno govori o kvalitetu igračkog kadra i partijama koje su fudbaleri pružili.

Pomalo iznenađujuća vest je stigla nakon zvaničnog kraja sezone, Vojvodina se rastala sa dotadašnjim trenerom, Mirkom Stokićem, koji je u Perlez stigao leta 2022. godine, međutim sada je nakon dve sezone došlo do prekida saradnje.

Kako se može čuti iz izvora bliskih treneru, Mirko nije zadovoljan kako se uprava ponela prema igračima i celokupnom kolektivu nakon osvajanja šampionske titule, a o tome govori dovoljno i prosla pehara, koje je bila organizovana od strane igrača i stručnog štaba.

Republika

Foto: Lična arhiva Mirka Stokića

Pehar pa rastanak

Kontaktirali smo sada već bivšeg trenera Vojvodine, koji je za naš portal povodom rastanka sa timom iz Perleza poručio:

Posle dve godine provedene u Perlezu došlo je do prekida saradnje, istu nismo nastavili jer nismo mogli da se dogovorimo oko uslova. Zahvalio bih se svima koji su bili uz nas tokom ove dve godine a naročito vernim navijačima, igračima i mom stručnom štabu pomoćnom treneru Dejanu Đorđeviću i Martinu Magdi treneru golmana. Nadam se da ćemo naći brzo novu sredinu (VFL ili Srpska liga Vojvodina) i da će nam se poklopiti ambicije a naše su uvek najviše.

Vredi napomenuti da su pored Stokića, ekipu iz Perleza napustili i njegovi najbliži saradnici, pa će čelni ljudi Vojvodine sada imati zadatak da dovedu kompletan stručni štab za novu sezonu. Imajući u vidu kakvu je igru tim prikazao tokom prethodnih godinu dana, biće jako teško novom šefu stručnog štaba da zadrži trenutni nivo igara.

Što se tiče Stokića, perspektivni trener već ima dve dobre ponude, reč je o sredinama gde bi se klub borio za plasman u Srpsku ligu, što je Mirku "domaći teren", mesto gde se najbolje snalazi i gde može da pruži svoj maksimum.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading